Life

Andreea Bălan și Elena Gheorghe, făcute praf de Oana Zăvoranu: „Ai uitat să fii artistă și femeie”

Andreea Bălan și Elena Gheorghe au fost făcute praf de Oana Zăvoranu Actrița le-a luat la rost în cadrul ultimului episod al emisiunii de pe YouTube.
15.07.2021 | 19:28
Andreea Balan si Elena Gheorghe facute praf de Oana Zavoranu Ai uitat sa fii artista si femeie
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a lansat un nou episod al emisiunii pe care o prezintă pe YouTube de mai bine de jumătate de an. De data aceasta, „țintele” actriței” au fost Andreea Bălan și Elena Gheorghe.

Diva le-a criticat pe vedetele care au lăsat cariera muzicală în plan secund și s-au axat pe promovarea plătită de produse pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu consideră că niciuna dintre aceste vedete nu a mai acordat atât de multă atenție muzicii în ultima perioadă, mai ales Andreea Bălan.

Andreea Bălan și Elena Gheorghe, făcute praf de Oana Zăvoranu

Andreea Bălan și Elena Gheorghe au fost luate în vizor de Oana Zăvoranu. Actrița le-a criticat pentru că au ales să promoveze tot mai des produse pe rețelele sociale și mai puțin să cânte, fiind și meseria care le-a făcut cunoscute.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Pepe recunoaște că Andreea Bălan muncește încă din copilărie pentru cariera muzicală.

„Querida” consideră că blondina nu s-a mai concentrat atât de mult pe muzică și acum promovează produse pe Instagram, așa cum fac multe vedete în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

„Face muzică de când se știe, de mică, chiar a muncit de mică. Eu nu o mai recunosc pe fata asta ca fiind artist. Penibil, pentru că nu cred că ți-ai luat mai mult de 800 de euro pentru produsele alea”, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul clipului video de pe YouTube.

Vedeta nu este de acord cu faptul că Andreea Bălan își implică fiicele în campaniile de publicitate. „Penibil pentru că folosești copiii, copiii puși de mici.

ADVERTISEMENT

Fata o să creadă că în viață va trebui să facă și ea ce a văzut la mama. Cred că de multe ori stau cu copilul pentru că nu le dau bani, sau iau bani mai mulți, și atunci forjează și copiii, e de plâns”, a continuat Oana Zăvoranu.

Fosta actriță din „Sacrificiul” nu a iertat-o nici pe Elena Gheorghe, cu care a fost ceva mai „blândă”.

Ce spune Oana Zăvoranu despre Elena Gheorghe

Oana Zăvoranu nu a fost atât de „dură” cu Elena Gheorghe, despre care spune că este foarte talentată. În plus, actrița a mai spus despre ea că provine dintr-o familie serioasă și că nu caută conflicte în showbiz.

Deși o apreciază pentru talentul ei muzical, Oana Zăvoranu a taxat-o dur pentru faptul că face reclame la diverse produse, exact ca alte colege de breaslă.

„Ce să faci tu femeie, cu piciorul ăla, zici că ți-am dat cu ciocanul peste fiecare deget și ți-am făcut degetele mov. Ești o femeie finuță, ce-i cu ciocanele alea?

Ce faci cu trențele alea pe tine? Tu te-ai dilit? Tu ai uitat să fii artistă și femeie, chiar dacă ai copii”, a declarat Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT