Life

Andreea Bălan și fiicele sale, martorele exploziei de la Petromidia. Vedeta, panicată

Andreea Bălan și fiicele sale au fost martore oculare ale exploziei de la Rafinăria Petromidia din Năvodari, evenimentul care a șocat azi pe toată lumea.
02.07.2021 | 17:34
Andreea Balan si fiicele sale martorele exploziei de la Petromidia Vedeta panicata
ADVERTISEMENT

Cântăreața Andreea Bălan și fiicele sale au văzut cu ochii lor explozia care a avut loc la Rafinăria Petromidia de la Marea Neagră.

Vedeta a spus că oamenii de pe plajă s-au speriat foarte tare când au văzut fumul care se înălța pe cer. Evident, toată lumea s-a gândit la ce e mai rău.

ADVERTISEMENT

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a povestit pe Instastory cum a trăit acel eveniment și care a fost atmosfera de la fața locului.

Andreea Bălan, martora exploziei de la Petromidia: „Foarte mult fum”

„A explodat ceva. Nu știm ce. Toată lumea de pe plajă se uită și nu înțelege nimic. Ce e acolo și de ce a explodat și de ce acest fum. Foarte, foarte mult fum”, spune Andreea pe Instastory în timp ce filmează fumul gros care i-a băgat în panică pe turiști.

ADVERTISEMENT

Oamenii s-au liniștit imediat după ce au aflat despre ce e vorba. De altfel, și cântăreața și-a văzut în continuare de treabă și s-a bucurat de timpul ei liber alături de fetele sale.

Artista a savurat o ciorbă de pește pe litoralul românesc. Și-a potolit astfel foamea, extrem de fericită că este alături de fiicele sale.

ADVERTISEMENT

Andreea s-a dus la mare împreună cu cele două fete și mama ei, principalul sprijin de care are parte în creșterea micuțelor. Pe mama vedetei, fanii au reușit să o cunoască mai bine în ultimii ani. Femeia a apărut de câteva ori în vlogurile vedetei.

Evenimentul a băgat în gardă autoritățile

Cât despre evenimentul care a panicat-o pe vedetă, vă reamintim că o explozie a avut loc astăzi la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Incidentul s-a produs în jurul orei 12.

ADVERTISEMENT

În urma exploziei urmate de incendiu o persoană a murit, inițial dată dispărută, și alte 5 au fost rănite.

Turiștii au fost avertizați prin sistemul RO-ALERT că fumul le-ar putea pune viața în pericol. Autoritățile le-au cerut oamenilor să evite zona pe o rază de un kilometru.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 15, potrivit unei declarații făcute de ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Acesta se afla la Constanța în momentul acestui incident care se putea transforma într-o catastrofă. Împreună cu el a fost și Raed Arafat, șeful DSU.

Procurorii vor stabili cauzele exacte ale producerii acestui incendiu, căci o anchetă a fost deja deschisă în acest sens.

ADVERTISEMENT