Life

Andreea Bălan și Jean Gavril, de mână la America Express. Gestul care i-a surprins pe toți colegii lor

Andreea Bălan și Jean Gavril au apărut de mână la America Express. Acest gest a surprins pe toată lumea, mai ales pentru că între cei doi au existat conflicte.
27.02.2023 | 14:08
Andreea Balan si Jean Gavril de mana la America Express Gestul care ia surprins pe toti colegii lor
Andreea Bălan și Jean Gavril, de mână la America Express. Foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Cei doi concurenți de la America Express au uimit pe toată lumea atunci când au apărut de mână în cadrul competiției. Acest gest i-a surprins pe toți colegii lor, dar există și o explicație.

Andreea Bălan și Jean Gavril, de mână la America Expres

Andreea Bălan și Jean Gavril au fost văzuți mână de mână în faimoasă emisiune în care participă și totul pentru că au ajuns să fie parteneri, după ce Irina Fodor le-a dat concurenților o nouă provocare prin care să le schimbe cu totul rutina.

ADVERTISEMENT

Astfel, Irina Fodor le-a transmis concurenților că trebuie să își schimbe partenerii pentru următoarea etapă din emisiune. Așa au ajuns în aceeași echipă Andreea Bălan și Jean Gavril, care au avut numeroase conflicte în cadrul emisiunii.

Iată că acum au făcut tot ce au putut pentru a merge mai departe și pentru a-și găsi o cazare s-au luat de mână și au căutat din răsputeri pentru a putea avea un loc unde să doarmă.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan s-a și amuzat pe seama colegei sale Andreea Antonescu, deoarece aceasta a descoperit că noul partener cu care trebuie să fac echipă în America Express este Puya: „Moare Melinda! Melinda o să te bântuie. O să dormi cu Puya!”, s-a amuzat Andreea Bălan.

De unde a început ura dintre Andreea Bălan și Jean Gavril

Conflictul dintre Andreea Bălan și Jean Gavril este unul mai vechi, după spusele concurentului la testimonialele din această emisiune.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că Andreea Bălan era rezerva lui pentru Dancing on Ice și a început să aibă o părere foarte proastă despre ea pentru că le-a dat de înțeles că ar vrea să intre ea pe scenă și chiar că abia ar fi așteptat să se accidenteze cineva pentru a-l înlocui, a dezvăluit concurentul

”Ea îmi poartă pică încă de la Dancing on Ice, de când patinam. La Dancing on ice o cunoscusem pe Andreea Bălan. Ea îmi fusese rezervă și cumva ne dăduse de înțeles că abia așteaptă să ne accidentăm noi, unul-altul, ca să intre ea în locul nostru.

ADVERTISEMENT

Și m-am întrebat: ce fel de om ești ca să faci așa ceva? Ne-am dat seama că este și bătăioasă, și supercompetitivă, dar este și rea. E puțin maniacă, vrea să ia numai podium, numai locul unu. (…) Ea e genul de persoană care vine cu atitudinea: eu o să câștig, voi sunteți cei mai fraieri”,  a spus Jean Gavril la testimoniale.

ADVERTISEMENT