News

Andreea Bălan și fetița ei au înduioșat fanii! Imaginile emoționante apărute

31.03.2019 | 13:59
Andreea Balan si fetita ei au induiosat fanii Imaginile emotionante aparute

Andreea Bălan s-a fotografia într-o ipostază extrem de emoționantă cu mezina familiei. Cele două erau într-un pătuț roz, Andreea îmbrățișând-o puternic pe micuță. Artista a fost mult în atenția presei de la cea de a doua naștere. Complicațiile apărute în urma intervenției i-au adus încă alte 2 operații și multe alte probleme de sănătate cu care va trebui să fie extrem de atentă.

Andreea Bălan, fotografie emoționantă alături de fetiță

Andreea Bălan s-a pozat  în timp ce o ținea în brațe pe micuță. Andreea Bălan a născut pe data de 4 martie, moment în care a avut parte de cele mai grele clipe din viața sa. Din păcate, în urma intervenției de cezariană, aceasta a avut complicații la care niciodată nu s-ar fi gândit. ”Frumoasă imagine, draga mea, dar suferinţa ţi-ai adus-o singură. Puteai naşte natural şi acum ai fi fost ok din toate punctele de vedere”, i-a scris o urmăritoare Andreei Bălan.

Andreea s-a cam săturat de urmăritorii care au criticat-o pentru alegerea de a face cezariană, dar și pentru că a ales să împărtășească totul pe rețelele de socializare. „Nu cunoaşteţi situaţia şi aberaţi complet! Embolia amniotică este foarte rară şi se face mai des la naşteri naturale şi în 99% dintre cazuri mamele mor. Faptul că am avut cezariană, a ajutat la salvarea vieţii mele”, a răspuns vedeta.

 Andreea Bălan, fotografie emoționantă alături de fiica sa
Andreea Bălan, fotografie emoționantă alături de fiica sa

George Burcea s-a săturat de criticile aduse către soția sa

George Burcea s-a săturat ca lumea să o critice fără încetare pe soția sa, Andreea Bălan, așa că a răbufnit și i-a luat apărarea printr-un mesaj în care clarifică toată situația. “ Eu, dacă aş fi în locul vostru, aş învăţa cum să am o viaţă bună, cum să mă dezvolt şi cum să zâmbesc în fiecare zi, nu cum să arunc în dreapta şi-n stângă cu rahat.

Dar vedeţi voi, vă scuză sistemul şi creşterea de acasă, vă scuză vremurile şi faptul că “e România”, vă scuză clasa socială şi politică şi de ce nu, vârsta fragedă care “nu s-a lovit de viaţă”.