Life

Andreea Bălan și Tavi Clonda nu au coronavirus. Cântăreața a lipsit de la filmări în perioada când s-a produs infectarea lui Marcel Pavel

18.06.2020 | 17:42
Andreea Balan si Tavi Clonda nu au coronavirus Cantareata a lipsit de la filmari in perioada cand sa produs infectarea lui Marcel Pavel
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Tavi Clonda nu au noul coronavirus. Cântăreața din trupa Andre nu a fost nici măcar nevoită să își facă testul, căci ea nu a fost prezentă în ultimele zile de la filmări, când s-a produs infectarea, de atunci trecând deja 10 zile.

Andreea Bălan și Tavi Clonda nu au coronavirus

Potrivit surselor revistei Viva!, cei doi cântăreți nu au virusul SARS-COV-2 în organism. De altfel, Andreea Bălan chiar a postat câteva imagini noi pe contul ei de Instagram, la rubrica Instastory, unde apare fericită alături de fetițele sale, acasă.

ADVERTISEMENT

Cu privire la soțul Gabrielei Cristea, Tavi Clonda, suspiciunea că ar avea coronavirus a apărut de mai multă vreme, iar panica în familia celor doi era deja instalată. Slavă Domnului, este în afara oricărui pericol.

Antena 1 a suspendat filmările de la Te cunosc de undeva

Andreea Bălan nu a avut contact cu Marcel Pavel, deci nu avea de unde să ia virusul, cântărețul fiind principala sursă de contaminare cu virusul.

ADVERTISEMENT

Există deja câteva vedete despre care s-a scris că ar avea coronavirus, pe lângă Pavel: Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Adriana Trandafir.

Despre situația prezentatorilor show-ului nu se știe încă nimic, iar Aurelian Temișan figurează în continuare ca suspect de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a situației create, Antena 1 a transmis un comunicat de presă în care a precizat că filmările pentru show au fost suspendate.

„Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor.

ADVERTISEMENT

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare”, se arată în comunicatul postului de televiziune.

„În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, a mai transmis Antena 1.

ADVERTISEMENT