Life

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fugit în Lisabona! Detaliul care i-a dat de gol pe îndrăgostiți

21.10.2020 | 13:42
Andreea Balan si Tiberiu Argint au fugit in Lisabona Detaliul care ia dat de gol pe indragostiti
ADVERTISEMENT

Andreeea Bălan și Tiberiu Argint au plecat departe de gura lumii, tocmai în Lisabona, într-o vacanță de suflet în care să se relaxeze împreună, ca doi îndrăgostiți.

Deși nu și-au recunoscut iubirea public, căci încă se ascund de curioși, cu toate că-și lasă comentarii unul altuia și merg în aceleași locuri, se viziteză și sunt fotografiați tot mai des împreună, artista și fratele Soniei Argint, prezentatoarea TVR, au o relație de câteva luni, iar acum profită de fiecare moment pe care îl pot petrece într-un cadru romantic.

ADVERTISEMENT

Cea mai nouă escapada: Portugalia, locație de vis pentru îndrăgostiți.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, vacanță în Lisabona

După ce a lansat un clip care deja a adunat milioane de vizualizări, Andreea Bălan poate sta liniștită, mai ales că cele două fete ale sale sunt pe mâini bune, cu mama sa, dar și cu bonele, plus tăticul devotat, care le supraveghează online, pentru că e bolnav de COVID și nu poate părăsi casa.

Andreea Bălan, Tiberiu Argint

Așadar, diva de la Te cunosc de undeva a profitat de vremea frumoasă de sfârșit de octombrie și a fugit cu iubitul ei, Tiberiu Argint în Lisabona, într-un city break de excepție.

ADVERTISEMENT
Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat într-un city break romantic
Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat într-un city break romantic

De când au fost surprinși împreună până în prezent, cei doi au plecat în numeroase vacanțe împreună, la mare, ori la munte, în țara noastră sau peste hotare. Se pare că plecările sunt pe placul amândorura, căci artista călătorea foarte mult și înainte să devină mamă, dar și după ce a născut cele două fetițe, deoarece a bifat vacanțe exotice și chiar în SUA cu fostul soț și micuțele sale.

Cântăreața se luptă pentru custodia celor două fiice

Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, sunt în plin proces de divorț, după ce la începutul lunii ianuarie au anunțat că s-au despărțit, iar acum se luptă pentru custodia celor două fiice ale lor, după ce artista a cerut să aibă custodia micuțelor. Cu acest lucru, fostul partener de viață nu este de acord și există un proces în acest sens. Cei doi se vor lupta ani buni în instanță pentru fetele lor.

ADVERTISEMENT