Life

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, lună de miere în Dubai! Cât a plătit iubitul artistei pentru vacanța romantică

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fugit în Dubai pentru o vacanță de vis, petrecută singuri, ca doi porumbei.
24.05.2021 | 12:47
Andreea Balan si Tiberiu Argint luna de miere in Dubai Cat a platit iubitul artistei pentru vacanta romantica
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Tiberiu Argint se iubesc de un an, moment pe care au decis să îl marcheze așa cum se cuvine, cu o adevărată lună de miere, în Dubai.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat în Dubai

În mare secret, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis să își petreacă prima lor aniversare, cea de un an de relație, într-o vacanță ca o lună de miere, departe de România, în exoticul Dubai.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, susțin sursele FANATIK, Tiberiu Argint este cel care a pus la cale această surpriză romantică pentru Andreea Bălan, cântăreața aflând abia cu câteva ore înainte ce urmează să i se întâmple, în momentul în care iubitul ei i-a cerut să își facă bagajele și să rezolve chestiunile urgente pe care le avea de făcut.

Și, fără să stea prea mult pe gânduri, Andreea Bălan a acceptat escapada, și-a pus în bagaje mai multe costume de baie și l-a așteptat, pregătită, pe Tiberiu Argint pentru a merge împreună la aeroport.

ADVERTISEMENT

Tiberiu Argint a plătit o avere pentru vacanța cu Andreea Bălan

Andreea Bălan, susțin sursele FANATIK, nu a aflat unde se vor caza decât în momentul în care au ajuns în micul, dar extrem de bogatul emirat arab. Iar Tiberiu Argint, pare-se, nu s-a uitat la bani pentru ca aniversarea de un an a relației să fie una de neuitat.

Astfel, cazați la un resort de lux din Dubai, Andreea Bălan și Tiberiu Argint beneficiază de tot ce își poate dori cineva într-o vacanță, dar, normal, costurile sunt pe măsură.

ADVERTISEMENT

Mai mult, se pare că pentru cele câteva zile petrecute în Dubai, Tiberiu Argint a scos din buzunar peste 5.000 de euro, bani plătiți doar pentru cazarea de lux, sumă la care, cu siguranță, se mai adună alte câteva mii cheltuite în restaurante sau la terase de mari fițe.

Andreea Bălan, impresionată de cadoul lui Tiberiu Argint

De altfel, cheltuielile făcute cu generozitate de Tiberiu Argint pentru Andreea Bălan și fericirea ei nu au rămas fără răspuns din partea cântăreței care pozează acum, mai fericită ca niciodată, pe plajele din Dubai, punându-și în evidență formele perfecte pe care le are în ciuda celor două nașteri pe care le-a trăit până acum.

ADVERTISEMENT

Și, chiar dacă nu postează fotografii în compania lui Tiberiu Argint pe conturile ei de socializare, Andreea Bălan a fost mai mult decât explicită cu privire la sentimentele pe care le are pentru bărbatul cu care se iubește de un an.

Andreea Balan
Andreea Balan se poate lauda cu forme perfecte, afisate in Dubai, in luna de miere alaturi de Tiberiu Argint Sursa foto: Instagram

”La mulți ani, iubitul meu! Primul an minunat”, a scris Andreea Bălan pe conturile ei de socializare la una dintre fotografiile cu ea în costum de baie, doar pentru ca, câteva minute mai târziu, să revină cu un mesaj la fel de fericit: ”Happy anniversary”, alături de câteva inimioare.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint se răsfață într-un resort de lux

Cazați la unul dintre cele mai luxoase resorturi din Dubai, Andreea Bălan și Tiberiu Argint profită la maximum de ceea ce au la dispoziție.

Iar hotelul în care sunt cazați beneficiază, printre altele, de o plajă cu o lungime de un kilometru, peste 25 de hectare de grădină, vedere spre Golful Persic, un parc acvatic, piscine fără număr și un Spa, teren de tenis și nu mai puțin de 8 restaurante cu specialități mediteraneene, marocane și meniuri de lux cu fructe de mare.

Andreea Bălan l-a prezentat fetițelor pe Tiberiu Argint

Andreea Bălan și Tiberiu Argint se iubesc de un an deja, relația lor fiind una cât se poate de discretă însă. Cu toate acestea, cu ceva luni în urmă, Andreea Bălan a decis să îl prezinte pe Tiberiu Argint și fetițelor pe care le are cu George Burcea.

Mai exact, cum Andreea Bălan a pus la punct câteva petreceri alături de prietenii ei, Tiberiu Argint a ajuns în casa cântăreței și a fost prezentat ca amic celor două fetițe ale vedetei, sursele FANATIK dezvăluind însă că cei doi nu fac niciun fel de gesturi romantice de față cu micuțele.

ADVERTISEMENT