Life

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, momente fierbinți pe nisipurile bulgărești

14.09.2020 | 12:37
Andreea Bălan și Tiberiu Argint, momente fierbinți pe nisipurile bulgărești
Andreea Bălan, în costum de baie la piscină. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au evadat pentru câteva zile. Cei doi au optat pentru plajele bulgărești pentru a petrece un sejur de vis în cea mai scumpă stațiune a vecinilor din Bulgaria.

Celebra cântăreață și noul iubit acesteia au pășit pe malul mării acum două zile și își uimesc fanii cu fotografii incendiare. Blonda a făcut furori pe Instagram, postările ei primind zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii.

ADVERTISEMENT

Andreea, la 36 de ani, etalează un trup de invidiat, chiar dacă este mama a două fetițe, iar Tiberiu a reușit să îi scoată în evidență toate punctele forte imortalizând-o în ipostaze amețitoare.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, escapadă romantică și relaxare la malul mării

Tiberiu și Andreea formează un cuplu din luna iunie a anului acesta. Cei doi s-au cunoscut la petrecerea zilei de naștere a blondinei și s-au plăcut instantaneu. Cei doi au plecat în prima vacanță pe care o împărtășesc cu fanii. Atât Andreea, cât și Tiberiu au postat pe Instagram imaginii din luxosul resort în care se află, fără a pune, însă, și poze în care apar împreună.

ADVERTISEMENT

Surse din anturajul celor doi au declarat pentru wowbiz.ro„au plecat în luna de miere… Așa glumeau. Chiar dacă stau puțin acolo, în Bulgaria, într-un resort de lux, și Andreea Bălan și Tiberiu Argint erau nerăbdători să petreacă singuri câteva zile” . Se pare că Tiberiu a vrut să o surprindă pe Andreea: „Tiberiu Argint e un tip foarte spontan, așa că, acum câteva zile, i-a făcut surpriza: a închiriat o cameră într-un resort de lux, în Bulgaria, la Cavarna și i-a spus Andreei că s-ar bucura să îl însoțească acolo. Iar Andreea Bălan, după ce a stat puțin să cântărească situația, a vorbit cu mama ei pentru a se asigura că cele două fiice ale sale vor putea sta fără ea câteva nopți, a acceptat. Dar se vedea că e fericită, că pentru prima oară în viața ei nu s-a ocupat ea de toate detaliile, că Tiberiu a luat inițiativa” potrivit aceleiași surse pentru site-ul citat.

Andreea Bălan, un an 2020 cu divorț și o nouă relație

Debutul acestui an a fost marcat de divorțul de George Burcea, tatăl celor două fetițe ale sale, în urma căruia a izbucnit un scandal de proportii pentru frumoasa blondă. Cei doi au avut o relație de 5 ani, dar ruptura s-a petrecut la scurt timp după nuntă.

Au venit și zile mai bune pentru Andreea. Aceasta l-a cunoscut pe Tiberiu în luna iunie a acestui an și se pare că le merge de minune, dovadă fiind această primă escapadă a celor doi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri