Andreea Bălan și Tiberiu Argint, momente fierbinți pe nisipurile bulgărești

Cerasela Stafie   
în Stiri mondene
14/09/2020, 12:37
Andreea Bălan și Tiberiu Argint, momente fierbinți pe nisipurile bulgărești
Andreea Bălan, în costum de baie la piscină. Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au evadat pentru câteva zile. Cei doi au optat pentru plajele bulgărești pentru a petrece un sejur de vis în cea mai scumpă stațiune a vecinilor din Bulgaria.

Celebra cântăreață și noul iubit acesteia au pășit pe malul mării acum două zile și își uimesc fanii cu fotografii incendiare. Blonda a făcut furori pe Instagram, postările ei primind zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii.

Andreea, la 36 de ani, etalează un trup de invidiat, chiar dacă este mama a două fetițe, iar Tiberiu a reușit să îi scoată în evidență toate punctele forte imortalizând-o în ipostaze amețitoare.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, escapadă romantică și relaxare la malul mării

Tiberiu și Andreea formează un cuplu din luna iunie a anului acesta. Cei doi s-au cunoscut la petrecerea zilei de naștere a blondinei și s-au plăcut instantaneu. Cei doi au plecat în prima vacanță pe care o împărtășesc cu fanii. Atât Andreea, cât și Tiberiu au postat pe Instagram imaginii din luxosul resort în care se află, fără a pune, însă, și poze în care apar împreună.

Surse din anturajul celor doi au declarat pentru wowbiz.ro„au plecat în luna de miere… Așa glumeau. Chiar dacă stau puțin acolo, în Bulgaria, într-un resort de lux, și Andreea Bălan și Tiberiu Argint erau nerăbdători să petreacă singuri câteva zile” . Se pare că Tiberiu a vrut să o surprindă pe Andreea: „Tiberiu Argint e un tip foarte spontan, așa că, acum câteva zile, i-a făcut surpriza: a închiriat o cameră într-un resort de lux, în Bulgaria, la Cavarna și i-a spus Andreei că s-ar bucura să îl însoțească acolo. Iar Andreea Bălan, după ce a stat puțin să cântărească situația, a vorbit cu mama ei pentru a se asigura că cele două fiice ale sale vor putea sta fără ea câteva nopți, a acceptat. Dar se vedea că e fericită, că pentru prima oară în viața ei nu s-a ocupat ea de toate detaliile, că Tiberiu a luat inițiativa” potrivit aceleiași surse pentru site-ul citat.

Andreea Bălan, un an 2020 cu divorț și o nouă relație

Debutul acestui an a fost marcat de divorțul de George Burcea, tatăl celor două fetițe ale sale, în urma căruia a izbucnit un scandal de proportii pentru frumoasa blondă. Cei doi au avut o relație de 5 ani, dar ruptura s-a petrecut la scurt timp după nuntă.

Au venit și zile mai bune pentru Andreea. Aceasta l-a cunoscut pe Tiberiu în luna iunie a acestui an și se pare că le merge de minune, dovadă fiind această primă escapadă a celor doi.

Închide ×