Life

Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu se mai ascund. Cum au fost surprinși cei doi pe stradă

18.08.2020 | 11:00
Andreea Balan si Tiberiu Argint nu se mai ascund Cum au fost surprinsi cei doi pe strada
ADVERTISEMENT

De mai bine de două luni, Andreea Bălan are o nouă relație care pare să-i fi adus fericirea pe care și-o dorea. Artista și Tiberiu Argint nu se mai ascund. Ba mai mult decât atât, se comportă ca un cuplu cu acte în reguă, chiar și în spațiile publice.

Andreea și Tiberiu au fost surprinși pe stradă mână-n mână, la plimbare pe străzile Capitalei, cu zâmbetul pe buze și extrem de fericiți. Sunt pași importanți pe care cei doi îi fac, fără să mai țină cont de vorbele și părerile răutăcioase.

ADVERTISEMENT

Fericirea Andreei, însă, este umbrită de procesul de divorț în care se află cu George Burcea. Artista a fost acuzată de infidelitate chiar de tatăl celor două fetițe ale ei.

Cum au fost surprinși Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Andreea și Tiberiu au fost văzuți prima dată împreună, în urmă cu o lună, la malul mării, în stațiunea Vama Veche, și de atunci nu se mai ascund. Zilele trecute, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de mână prin oraș, ca doi adolescenți, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Cu zâmbetul pe chipuri, cei doi au mers la un restaurant din zona Romană, iar pe chipul artistei se puteau citi fericirea și liniștea. „Râdem, dar trăim în ţara în care dacă eşti fericită după un divorţ ţi se dă în cap. (…) Trebuie să mai stai să mai plângi.

De ce nu ai plâns mai mult? Le place suferinţa.Vor să te vadă la pământ. Şi când nu mai suferi, spun: Ah, dar trebuia să sufere mai mult. Aşa e lumea”, a spus Andreea pe canalul de Youtube.

ADVERTISEMENT

Dacă Andreea pare să își fi găsit liniștea alături de Tiberiu, de partea cealaltă, George Burcea este agrenat în proiectul Ferma de la ProTV, unde filmează deja pentru nou sezon care va începe, cel mai probabil, în toamnă.

Ultima dată, artista a încercat să ia legătura cu el, în urmă cu câteva zile, pentru o procură de care avea nevoie ca să plece cu fetițele într-o vacanță peste hotare. Din păcate, nu a putut ajune la el dn cauza filmărilor și a regulilor impuse de producătorii show-ului.

ADVERTISEMENT