ADVERTISEMENT
Life

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt deja cu gândul la nuntă. Când ar putea să aibă loc fericitul eveniment

Autor: Bogdan Solomon | 26.09.2020 | 15:21
Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt deja cu gândul la nuntă. Când ar putea să aibă loc fericitul eveniment
Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt gata de nuntă. Sursa foto: colaj capital.ro

Nu mai este un secret pentru nimeni că Andreea Bălan iubește din nou după despărțirea bruscă de George Burcea, bărbatul căruia i-a dăruit două fetițe superbe, pe Clara și Ella.

ADVERTISEMENT

Deși fanii erau convinși că nimeni nu va mai reuși prea curând să îi cucerească inima, îndrăgita artistă i-a luat prin surprindere în momentul în care s-a afișat la  brațul lui Tiberiu Argint.

Unde mai pui că relația lor este atât de serioasă încât se gândesc serios să ajungă în fața altarului. Ba chiar au stabilit deja și data pentru logodnă. Da, ai auzit foarte bine. Surse din anturajul frumoasei blondine au dezvăluit pentru wowbiz.ro că nunta anului în showbizul românesc va avea loc în cel mai scurt timp cu putință.

ADVERTISEMENT

Bat clopote de nuntă pentru Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Când va avea loc fericitul eveniment

Odată clarificate toate chestiunile legate de divorț, Andreea va putea să organizeze nunta alături de bărbatul în brațele căruia și-a regăsit liniștea după mariajul eșuat.

De altfel, cei doi au fost surprinși recent la un restaurant din Capitală, în timp ce purtau o discuție cât se poate de importantă.

ADVERTISEMENT

Nu știm dacă puneau la cale evenimentul în urma căruia vor deveni soț și soție, dar un lucru e cert: se înțeleg de minune, iar artista nu s-a sfiit să o afirme răspicat într-un interviu acordat recent.

Sunt foarte fericită și mulțumită! E important să fim sănătoși și fericiți. Andreea Bălan mereu a zâmbit. După perioade mai puțin plăcute vin și perioade fericite”, a dezvăluit aceasta.

ADVERTISEMENT

George Burcea nu are voie să ia fetele de acasă

Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele.

Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată. Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a spus George Burcea.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!