Life

Andreea Bălan spulberă speculațiile. Ce pensie alimentară le plătește George Burcea fiicelor: ”Nu-i nicio problemă. Bine că are mami”

Andreea Bălan susține că George Burcea, tatăl fetelor ei, nu a virat niciun ban, timp de 2 ani, pe parcursul procesului pentru custodie.
14.09.2022 | 16:08
Andreea Balan spulbera speculatiile Ce pensie alimentara le plateste George Burcea fiicelor Nui nicio problema Bine ca are mami
Andreea Bălan, adevărata sumă de bani primită de la George Burcea pentru pensia alimentară a fetelor. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, cântăreață, dar și jurată în emisiunea Te cunosc de undeva, face dezvăluiri despre pensia alimentară pe care o primesc fiicele ei, Ella și Clara, de la George Burcea.

Ce pensie alimentară primesc fiicele Andreei Bălan de la George Burcea

Vedeta de la Antena 1 și actorul nu s-au separat în termeni amiabili, iar despărțirea s-a tranșat în instanță. Acuzată de fostul soț că nu-l lasă să își viziteze fiicele, pe Ella și Clara, Andreea Bălan face dezvăluiri neștiute după divorțul de George Burcea.

ADVERTISEMENT

Concurentă în noul sezon de la America Express, artista povestește, pentru FANATIK, ce așteptări, dar și ce dezamăgiri a trăit după despărțirea de tatăl fiicelor.

Andreea Bălan a afirmat tot timpul că este o femeie independentă, care se întreține de mic copil, fără a depinde de părinți sau de bărbații cu care a fost în relații în cei 36 de ani de viață. Atunci când vine vorba de fiicele ei, cântăreața crede că lucrurile ar trebui să fie diferit. În cadrul unui interviu pentru FANATIK, Andreea Bălan a dezvăluit programul de vizită a lui George Burcea, dar și ce pensie alimentară plătește actorul.

ADVERTISEMENT

Da, 3 zile (n.r. au fost fetele la George). 4 cu tot cu luat. 4 zile. Atât au fost. 4 zile le-a luat în iulie și în august, 2 ore. Are weekend-urile 1 cu 3 și le ia weekend-urile 1 cu 3. Atât. Luna august era chiar luna lui de vacanță. A avut treabă, nu știu.

Ideea este că el poate să le ia, că s-a tot speculat la un moment dat că eu nu i-aș da voie. El, conform sentinței, are dreptul la weekend-urile 1 cu 3 și vacanța din august.

ADVERTISEMENT

Dar, în rest, el le poate lua și le poate vedea când dorește, doar că nu face asta. Își respectă doar aceste weekend-uri. Iar în august, care era luna lui de vacanță, a venit doar 2 ore. El este liber să vină când vrea el, dar este ocupat”, a declarat, pentru FANATIK, Andreea Bălan.

Andreea Bălan, despre banii pe care îi primește de la George Burcea: ”Bine că are mami”

Jurata de la Te cunosc de undeva pune capăt speculațiilor făcute pe parcursul celor doi ani de proces cu George Burcea, pentru banii de pensie alimentară. Andreea Bălan divulgă, în exclusivitate, că primește de la George Burcea suma de 499 de lei pentru ambele fete, în fiecare lună.

ADVERTISEMENT

Artista subliniază că primește acești bani din luna martie a anului în curs și spune că George Burcea nu le-a dat niciun ban înainte de decizia definitivă dată de instanță.

ADVERTISEMENT

Nu m-am așteptat (n.r. să mă ajute). Din momentul în care ne-am despărțit nu m-am așteptat să facă gesturi sau… nu, am luat-o pe drumuri separate. Doar că nu trebuie să mă aștept eu să facă ceva, doar că este tatăl… Din punct de vedere financiar pensia alimentară pe care mi-o virează lunar este 499. Împreună. Asta este pensia pe care mi-o virează din martie, de când s-a terminat și s-a dat sentința.

Și până în martie nu a virat niciun ban timp de doi ani cât a existat procesul. Dar nu-i nicio problemă. Bine că are mami”, a precizat jurata de la Te cunosc de undeva, pentru FANATIK.

George Burcea a vrut să schimbe luna de vacanță petrecută cu fiicele, Andreea Bălan nu a fost de acord

Andreea Bălan spune că, în urma sentinței dată în procesul cu tatăl celor două fete, George Burcea are drept să le ia pe Ella și Clara de două ori de lună, în primul și în al treilea weekend.

Pe lângă aceste zile, lunile de vacanță au fost și ele împărțite, Andreea având luna iulie, alături de ele, iar George – luna august.

La ceva timp de la decizia primită prin ordin judecătoresc, cântăreața a fost rugată de către tatăl fetelor să schimbe lunile de vacanță, rotație cu care nu a fost de acord, asta pentru că depindea de revenirea din America Express.

El într-adevăr a vrut să schimbe luna august cu luna iulie, doar că eu în iulie nu știam când mă întorc. Puteam să mă întorc oricând, pentru că din America Express puteam să fiu eliminată oricând. Și eu nu am fost de acord să schimbăm luna lui de vacanță. Și am zis: ‘nu, rămânem conform sentinței, luna ta de vacanță este în august’.

Doar că în august nu a mai putut el sau nu a… și atunci au fost doar cele 2 ore. Cu asta nu am fost eu de acord, să facem schimb de luni. Și drept dovadă eu m-am întors și am plecat în Bulgaria 15 zile.

Dacă eu acceptam schimbarea asta pe luna iulie, nu le găseam acasă în primul rând, nu le vedeam și nici nu puteam să plec în vacanță. Trebuia să accept luna august”, a adăuga Andreea Bălan, pentru FANATIK.

Andreea Bălan, discuții cu George Burcea din cauza Vivianei?

Întrebată de reporterul FANATIK dacă un motiv de discuție între ea și George Burcea a fost și prezența Vivianei Sposub în viața lui, Andreea susține că nu are nicio problemă cu partenera fostului soț.

Nu, nu are nicio legătură asta (n.r. să nu ia fetele din cauza Vivianei). Ea sau alta, este tot aia. Nu are nicio legătură. El mai mult vorbește decât face”, a spus jurata de la Te cunosc de undeva.

Cântăreața iubește din nou?

Recent, concurenta de la America Express a postat pe social media o imagine cu un bărbat, stârnind semne de întrebare. Și-a refăcut din nou viața?


Pentru fanatik.ro, Andreea Bălan spunea, zilele trecute, că nu vrea să își mai expună viața personală în mediul public. Rămâne de văzut dacă este vorba despre promovarea unui clip sau despre o nouă poveste de dragoste trăită de Andreea Bălan.