Life

Andreea Bălan a spălat pe jos cu George Burcea. L-a făcut praf inclusiv pentru rolul din Wednesday: „Să facă bani!”

Andreea Bălan l-a atacat, din nou, pe George Burcea, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru un canal de YouTube.
02.05.2023 | 13:31
Andreea Balan a spalat pe jos cu George Burcea La facut praf inclusiv pentru rolul din Wednesday Sa faca bani
Andreea Bălan a vorbit, din nou, despre George Burcea. Foto: Instagram/ Netflix
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a vorbit despre relația cu George Burcea și apariția sa în serialul Wednesday! Cântăreața și jurata de la Te cunosc de undeva l-a persiflat pe actor, în stilul ei caracteristic, spunând că dacă tot joacă în producții de succes, măcar să facă bani să poată plăti pensia alimentară a fetițelor.

Andreea Bălan l-a săgetat din nou pe George Burcea. Cum l-a ironizat pentru apariția din serialul Wednesday

Nu a fost singura declarație referitoare la fostul ei soț, cu care are două fetițe minunate. Vedeta a zis că, în sinea ei, l-a iertat pe George pentru toate lucrurile peste care ar fi trecut cu greu în mod normal, în urma meditațiilor pe care le-a făcut, descoperindu-se cu adevărat mai ales după a doua naștere, când a fost la un pas să moară.

ADVERTISEMENT

Invitată în podcastul lui Jorge, cântărețul a întrebat-o pe Andreea Bălan dacă s-a gândit să renunțe la procesul de calomnie împotriva fostului ei soț. Blondina a spus că l-a dat în judecată pentru că era singurul mod în care putea să îl convingă să nu mai spună lucruri neadevărate despre ea în presă.

Mai mult, Andreea a spus că o prinde destul de bine rolul de mamă singură și că nu regretă nici celelalte despărțiri prin care a trecut, făcând referire la Tiberiu Argint și Keo.

ADVERTISEMENT

În ce condiții va renunța Andreea Bălan la procesul de calomnie intentat lui Burcea: „L-am putut ierta”

„Cu tatăl copiilor nu există comunicare, dar la nivel energetic, făcând meditațiile de iertare, eu am eliberat. L-am putut ierta pe George. A fost greu între noi. Sunt multe chestii care nu se știu. A spus tot felul de prostii. Avem și un proces de calomnie, pe rol. Doar făcând acest proces, el s-a oprit din declarații. Dacă nu făceam proces, el nu se oprea. Dacă se oprește, opresc și procesul.

E plecat, s-a mutat în America. Își vede fetițele rar, dar eu, în sinea mea, l-am iertat. Au fost niște chestii grele între noi. Am avut acel stop-cardiac și în anumite clipe n-a fost lângă mine.

ADVERTISEMENT

Am avut o durere că n-a fost alături de mine. L-am iertat și i-am iertat pe toți din viața mea. Dacă nu ierți, Universul nu-ți dă ceea ce-ți dorești”, a dezvăluit Andreea Bălan pe YouTube.

Andreea Bălan, dură cu actorul George Burcea: „Măcar să facă bani”

Jorge a întrebat-o, apoi, pe artistă dacă a fost vreodată invidioasă pe succesul lui George Burcea cu serialul Wednesday, unde îl interpretează pe Lurch. „Pentru cele trei secunde, nu! Așa, zi! Patru, hai. Măcar să facă bani, să dea pensia alimentară!”, a fost răspunsul acid al vedetei.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a mai spus că nu spune nu ideii de a mai avea un copil, doar că va apela, dacă se va ivi această dorință cu adevărat într-o viitoare relație, la o mamă-surogat.

„Pot să mai fac copii doar cu mamă-surogat”

„Pot să mai fac copii doar cu mamă-surogat. Tehnologia, în ziua de azi, ne permite. Cu ovocite, cu fertilizare in vitro, mi-aș dori, da!

Dacă nu ajungeam să fiu o mamă singură, nu învățam multe lucruri. Nu regret nicio despărțire, nici cea de tatăl copiilor. Din eșec și din greșeli înveți. Abia când te întinzi pe jos de durere începi să înveți. Când totul e roz, n-ai cum să înveți, niciodată!”, a completat Andreea Bălan în același podcast.

ADVERTISEMENT