Life

Andreea Bălan, transformare incredibilă pentru noul iubit! Aproape că nu o s-o recunoști

02.09.2020 | 17:26
Andreea Balan transformare incredibila pentru noul iubit Aproape ca nu o so recunosti
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan este una dintre cântărețele care a reușit să păstreze același look de-a lungul anilor chiar dacă a avut perioade în care s-a vopsit roz, mov sau albastru. Frumoasa artistă a revenit de fiecare dată la nuanța naturală, însă de data aceasta a vrut să facă o schimbare radicală.

Aflată în platoul emisiunii „Te cunosc de undeva!” unde filmează de zor în calitate de jurat, vedeta și-a întrebat fanii din mediul online în legătură cu schimbarea de look suferită. Andreea Bălan a optat pentru o coafură retro, în stilul anilor 1920 care o prinde foarte bine.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață a putut fi observată cu părul mai scurt decât îl are de obicei, cu breton, dar și cu o nuanță de blond diferită de cea cu care și-a obișnuit fanii până acum. Jurata de la Antena 1 a făcut furori și a primit numeroase aprecieri.

Andreea Bălan, schimbare de look uimitoare. Artista, de nerecunoscut

„Ești minunată”, „Zici că este un desen, nu o fotografie”, „Doamne, ce superbă ești”,Ești foarte frumoasă” sau „Din ce în ce mai frumoasă ❤ perseverentă ai fost mereu❤️”, sunt doar o parte din mesajele care apar în dreptul unei imagini cu noua coafură.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a ținut să precizeze că nu s-a tuns și nici nu s-a vopsit, ci a purtat o perucă. Cu toate acestea, look-ul i-a venit de minune și nu este exclus să mai încerce și alte schimbări.

Andreea Bălan, schimbare de look

Andreea Bălan, schimbare de look. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Bălan, despre motivul pentru care a pus punct căsniciei cu George Burcea

Andreea Bălan a lăsat trecutul în urmă și iubește din nou. De aproximativ două luni vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint, nimeni altul decât fratele celebrei prezentatoare de la TVR, Sonia Argint.

ADVERTISEMENT

Blondina este mai fericită ca oricând și pare că nu mai suferă după fostul soț, George Burcea. Cei doi s-au despărțit în urmă cu mai bine de jumătate de an, dar încă nu au reușit să divorțeze pentru că actorul nu dorește separarea la notar.

„Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă.

ADVERTISEMENT

Nu am mai avut ce să salvez. El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, spunea la un moment dat Andreea Bălan într-unul dintre vlogurile sale de pe Youtube.

ADVERTISEMENT