Life

Andreea Bălan, vacanță romantică în Bulgaria, cu noul iubit. Acesta a pozat-o într-o ipostază amețitoare

12.09.2020 | 16:32
Andreea Balan vacanta romantica in Bulgaria cu noul iubit Acesta a pozato intro ipostaza ametitoare
Andreea Bălan, poze incendiare pe plajă făcute chiar de Tiberiu Argint Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a ales să se relaxeze pe plajele bulgărești weekend-ul acesta.

Vedeta și-a încântat fanii cu două fotografii incendiare surprinse chiar de noul iubit al artistei, Tiberiu Argint.

Vedeta etalează o siluetă sculptată armonios și un trup tonifiat care i-a adus peste 15 mii de aprecieri și 80 de comentarii admirative în doar două ore.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan arată impecabil în imaginile surprinse de iubitul ei.

View this post on Instagram

happiness 🌊✨

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Frumoasa blondă a ales să se relaxeze la malul mării alături de proaspătul ei iubit. Aceasta și-a încântat fanii cu o serie de fotografii super-sexi, surprinse chiar de Tiberiu Argint.  Artista a reușit să câștige admirația fanilor săi cu poze în costum de baie, făcute pe șezlong și cu marea pe fundal.

Andreea Bălan a împlinit 36 de ani în iunie și este mamă a două fetițe, dar afișează trupul unei adolescente. Drept dovadă avem ultima postare de peInstagram a vedetei, în care se pare că a trecut cu bine, atât fizic cât și psihic, de perioadele tumultoase.

ADVERTISEMENT

Noul iubit al vedetei, Tiberiu Argint, este cel care i-a adus zâmbetul pe buze pe plajele bulgărești și, tot el, cel care l-a imortalizat.

Andreea Bălan, divorț și iubit nou în 2020

Andreea Bălan a avut parte de un început de an dificil care a adus despărțirea de tatăl fetițelor sale, George Burcea. Cei doi au divorțat după o relație care a durat 5 ani, dar la doar câteva luni de la nuntă și cu un scandal care a ținut primele pagini ale ziarelor.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a avut parte de suișuri și coborâșuri în acest an. În luna iunie l-a cunoscut pe Tiberiu Argint. Tiberiu a fost invitat la ziua de naștere a cântăreței la insistențele unei prietene de-a blondei, iar atracția dintre cei doi a fost instantă.

Ultima vacantă a Andreei a fost la mijlocul lunii august. Vedeta a declarat că în urma unor probleme de documentație pentru un sejur în Grecia, a ales o vacanță în România alături de copii.

ADVERTISEMENT