Andreea Bălan, vacanță romantică în Bulgaria, cu noul iubit. Acesta a pozat-o într-o ipostază amețitoare

Cerasela Stafie   
în Stiri mondene
12/09/2020, 16:32
Andreea Bălan, vacanță romantică în Bulgaria, cu noul iubit. Acesta a pozat-o într-o ipostază amețitoare
Andreea Bălan, poze incendiare pe plajă făcute chiar de Tiberiu Argint Sursa foto: Facebook

Andreea Bălan a ales să se relaxeze pe plajele bulgărești weekend-ul acesta.

Vedeta și-a încântat fanii cu două fotografii incendiare surprinse chiar de noul iubit al artistei, Tiberiu Argint.

Vedeta etalează o siluetă sculptată armonios și un trup tonifiat care i-a adus peste 15 mii de aprecieri și 80 de comentarii admirative în doar două ore.

Andreea Bălan arată impecabil în imaginile surprinse de iubitul ei.

Frumoasa blondă a ales să se relaxeze la malul mării alături de proaspătul ei iubit. Aceasta și-a încântat fanii cu o serie de fotografii super-sexi, surprinse chiar de Tiberiu Argint.  Artista a reușit să câștige admirația fanilor săi cu poze în costum de baie, făcute pe șezlong și cu marea pe fundal.

Andreea Bălan a împlinit 36 de ani în iunie și este mamă a două fetițe, dar afișează trupul unei adolescente. Drept dovadă avem ultima postare de peInstagram a vedetei, în care se pare că a trecut cu bine, atât fizic cât și psihic, de perioadele tumultoase.

Noul iubit al vedetei, Tiberiu Argint, este cel care i-a adus zâmbetul pe buze pe plajele bulgărești și, tot el, cel care l-a imortalizat.

Andreea Bălan, divorț și iubit nou în 2020

Andreea Bălan a avut parte de un început de an dificil care a adus despărțirea de tatăl fetițelor sale, George Burcea. Cei doi au divorțat după o relație care a durat 5 ani, dar la doar câteva luni de la nuntă și cu un scandal care a ținut primele pagini ale ziarelor.

Cântăreața a avut parte de suișuri și coborâșuri în acest an. În luna iunie l-a cunoscut pe Tiberiu Argint. Tiberiu a fost invitat la ziua de naștere a cântăreței la insistențele unei prietene de-a blondei, iar atracția dintre cei doi a fost instantă.

Ultima vacantă a Andreei a fost la mijlocul lunii august. Vedeta a declarat că în urma unor probleme de documentație pentru un sejur în Grecia, a ales o vacanță în România alături de copii.

Închide ×