Life

Andreea Bălan, vestea cea mare despre trupa Andre. Ce se întâmplă cu ea și Andreea Antonescu

14.10.2020 | 18:16
Andreea Balan vestea cea mare despre trupa Andre Ce se intampla cu ea si Andreea Antonescu
Andreea Bălan le-a dat fanilor o veste uriașă despre trupa Andre
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a făcut un anunț total neașteptat, în această după-amiază. Solista de muzică pop le-a transmis tuturor fanilor săi ce se va întâmpla cu trupa Andre.

Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva le-a dat veștile uriașe urmăritorilor ei de pe Facebook. Artista a postat un mesaj inedit, alături de o poză cu ea și Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT

În vara lui 2019, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au reunit trupa Andre și s-au relansat și la nivel de formație. Trupa lor se destrămase cu mai bine de 17 ani în urmă și fiecare dintre soliste a decis pe atunci să își urmeze propria carieră solo.

Andreea Bălan a anunțat ce se întâmplă trupa Andre în prezent

Anunțul solistei a fost publicat cu puțin timp în urmă și i-a luat pe nepregătite pe cei din public. Cele două membre ale trupei Andre își vor continua activitatea și după revenirea Andreei Antonescu de la Fermă.

ADVERTISEMENT

“Abia așteptăm să vă prezentăm un nou poiect muzical”, a anunțat Andreea Bălan, în mediul online.

Veștile despre cea mai nouă piesă a lor, al cărei nume nu a fost încă dezvăluit, au fost foarte bine primite de către fani. Secțiunea de comentarii de pe Facebook din dreptul postării Andreei Bălan s-a umplut de urări de încurajare pentru cele două artiste.

ADVERTISEMENT

“O piesă reușită va ieși, succes! Multă sănătate”, “Artistele copilăriei mele!”, “Amândouă sunteți deosebite!”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor.

Andreea Bălan, vestea cea mare despre trupa Andre. Ce se întâmplă cu ea și Andreea Antonescu
Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor lansa o nouă piesă

Solistele din trupa Andre nu au renunțat nici acum la proiectul lor de suflet și vor scoate o nouă melodie. Formația a fost înființată în 1998 și cele două și-au bucurat fanii, prin anunțul inedit.

ADVERTISEMENT

De curând, Andreea Antonescu a vorbit foarte deschis despre participarea ei în emisiunea Ferma, Orășeni vs. Săteni, în care a fost prezentă alături de fostul soț al colegei sale de formație, George Burcea. Între cei doi concurenți din show-ul de pe Pro TV au existat numeroase tensiuni.

Când trupa lor s-a reunit, în vara anului trecut, cele două artiste au organizat un eveniment pe cinste de la care nu au lipsit și o sumedenie de vedete de la noi. Au urmat atât un concert, dar și foarte multe apariții și proiecte care le-au propulsat cariera muzicală.

ADVERTISEMENT