News

Andreea Bălan, vizită surpriză în spital! Cine a mers să o vadă după gravele probleme de sănătate

26.03.2019 | 10:27
Andreea Balan vizita surpriza in spital Cine a mers sa o vada dupa gravele probleme de sanatate

Andreea Bălan a trecut prin trei operaţii în doar două săptămâni, însă acum se simte bine şi primeşte vizite în fiecare zi, la clinica unde este încă internată. Vedeta a fost vizitată de familie, dar şi de prieteni, printre care şi Andreea Antonescu, fosta ei colegă din trupa Andre, dar şi de dansatorul ei, Petrișor Ruge.

Andreea Bălan a fost vizitată de colegul ei de scenă Petrişor Ruge

Petrişor Ruge a auzit de necazurile prin care trece colega lui de scenă şi a venit la spital pentru a o încuraja şi pentru a-i spune că este alături de ea. Nelipsit de la spital este însă soţul vedetei, actorul George Burcea, care ar fi în stare să doarmă şi el la clinica unde este internată soţia sa.

„Este nelipsit, îmi oferă dragoste și sustinere în fiecare zi, iar azi m-a scos la plimbare și a vrut să ne asortăm”, a scris Andreea Bălan pe contul său de socializare. „Pentru că problema ta este și problema mea. Pentru că patul tău de spital este și patul meu. Pentru că zâmbetul tău este și zâmbetul meu. Pentru că ai tăi copii sunt ai noștri copii. Pentru că familia mea sunteți voi, mămiciule! Pentru că vă iubesc”, este mesajul transmis de George Burcea în mediul online.

Vizita spital Andreea Balan
Andreea Balan a trecut prin trei operatii dificile

Andreea Bălan a fost operată de trei ori

Andreea Bălan şi George Bucea au devenit părinţi pentru a doua oară pe data de 6 martie. Vedeta a născut prin ceyariană o fetiţă perfect sănătoasă, pe care a strâns-o la piept însă doar câteva clipe. Imediat după ce şi-a văzut fiica, vdeta a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au reuşit să o readucă la viaţă după minute bune de resuscitare.

Vedeta a fost operată din nou, la câteva zile după stopul cardio-respirator, ca mai apoi medicii să fie nevoiţi să intervină iar chirurgical, după ce vedeta s-a trezit acasă într-o baltă de sânge care a speriat-o foarte rău. Andreea Bălan a petrecut zile întregi la Terapie Intensivă.