Life

Andreea Bălan vrea să facă pace cu fostul soț. Ce spune despre George Burcea

Andreea Bălan vrea să facă pace cu fostul ei soț, George Burcea.
28.05.2021 | 16:57
Andreea Balan vrea sa faca pace cu fostul sot Ce spune despre George Burcea
Andreea Bălan vrea să facă pace cu fostul soț. Ce spune despre George Burcea. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a declarat că vrea să facă pace cu George Burcea, fostul ei partener de viață. Cei doi sunt în plin proces de divorț și încă nu au semnat actele.

După nici jumătate de an de când s-au căsătorit, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Jurata de la „Te Cunosc de Undeva” ar vrea să nu existe scandal în relația cu fostul soț, mai ales pentru cele două fetițe pe care le au împreună.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan vrea să facă pace cu fostul partener. Ce spune despre George Burcea

În cadrul unui interviu, cântăreața a fost întrebată despre scandalurile pe care le-a avut cu George Burcea.

Blondina a declarat că nu îi plac zvonurile și bârfele și ar vrea să aibă o relație cât mai bună cu tatăl fetițelor ei.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a declarat că mama ei a ajutat-o întotdeauna cu fetele sale. Acum este mai ușor să se ocupe de ele, pentru că ambele merg la grădiniță.

„Nu-mi plac zvonurile şi bârfele tocmai din acest motiv nu le voi discuta. Îmi doresc să fim ambii liniştiți şi fericiţi pentru copiii noștri, fiindcă avem două fete superbe care au nevoie de toată dragostea şi atenția noastră. (…)

ADVERTISEMENT

Acum a devenit foarte uşor, deoarece au crescut, merg la grădi de la 9.00 la 17.00, iar seara sunt eu şi cu mama”, a declarat Andreea Bălan pentru revista Unica.

În toamna anului 2019, Andreea Bălan și George Burcea au făcut o nuntă ca-n povești. Povestea lor de dragoste părea lipsită de orice probleme și frumoasa blondină a împărtășit cu fanii toate detaliile despre nuntă.

ADVERTISEMENT

După câteva luni, povestea lor a ajuns la sfârșit. Divorțul Andreei Bălan de tatăl fetițelor ei a fost anunțat în primăvara anului trecut, iar fanii au fost de-a dreptul șocați.

În mai bine de patru ani de relație, doar patru luni a durat mariajul dintre Andreea Bălan și George Burcea.

Artista nu regretă anii petrecuți alături de fostul concurent de la „Ferma” și nici faptul că au făcut două fete împreună, după cum a declarat în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT