Life

Andreea Bălan vrea să se mărite din nou: „Un bărbat puternic nu se lasă intimidat de statutul meu”

Andreea Bălan a vorbit despre posibilitatea de a deveni din nou mireasă, dar și despre cum arată pentru ea bărbatul care trebuie să îi stea alături. Iată ce a declarat aceasta!
10.06.2022 | 14:13
Andreea Balan vrea sa se marite din nou Un barbat puternic nu se lasa intimidat de statutul meu
Andreea Bălan vrea să se mărite din nou. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a transmis că este curtată în acest moment și chiar nu se dă înapoi de la o a doua căsnicie.

Andreea Bălan vrea să se mărite din nou

Andreea Bălan a mărturisit că vrea să meargă din nou în fața altarului și nu exclude posibilitatea să se căsătorească a doua oară.

ADVERTISEMENT

„Bineînţeles!”, a fost răspunsul dat de vedetă atunci când a fost întrebată dacă vrea să se mai căsătorească.

În același timp, vedeta de la Antena 1 a precizat că și-ar dori mai multă discreție în privința vieții sale personale și de acum înainte nu va mai discuta despre relațiile sale de iubire, având în vedere că celelalte au fost destul de mediatizate, după cum a spus chiar ea.

ADVERTISEMENT

Conform vedetei, este momentul să își trăiască iubirea departe de ochii curioșilor.

„Statusul meu relaţional nu îl voi mai discuta public. Consider că este suficient cât s-a ştiut şi discutat în trecut despre relaţiile mele de iubire.

E momentul să îmi trăiesc iubirea departe de presă şi de public”, a spus aceasta, într-un interviu pentru Viva.

ADVERTISEMENT

Ce spune Andreea Bălan despre viitorul ei partener

Mai mult decât atât, Andreea Bălan a declarat că este curtată în aceste momente și a vorbit și despre cum ar trebui să arate bărbatul ideal.

Astfel, vedeta de la Te cunosc de undeva a dezvăluit că are nevoie ca lângă ea să fie un bărbat puternic care să nu fie intimidat de statutul pe care îl deține și să știe bine ce vrea de la o relație.

ADVERTISEMENT

„Da, sunt curtată, iar un bărbat puternic care ştie ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu”, a mai spus Andreea Bălan pentru sursa citată.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, alături de care are două fetițe. Cei doi s-au despărțit în anul 2019, la cinci luni după nuntă.

ADVERTISEMENT