Life

Andreea Bănică a făcut dezvăluirea cutremurătoare: “Salvarea nu a venit la timp. L-au lăsat acolo să sufere”

Ce dezvăluire cutremurătoare a făcut Andreea Bănică. Îndrăgita cântăreață a povestit în lacrimi un subiect extrem de dureros.
19.12.2023 | 19:47
Andreea Banica a facut dezvaluirea cutremuratoare Salvarea nu a venit la timp Lau lasat acolo sa sufere
Ce dezvăluiri a făcut Andreea Bănică. Sursa foto: În Oglindă
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică a vorbit de curând, într-un interviu, despre cel mai dureros moment din viața sa de până acum, moartea tatălui. Cântăreața în vârstă de 45 de ani și-a pierdut tatăl când se aștepta mai puțin și a avut parte de un șoc.

Andreea Bănică, dezvăluiri despre decesul tatălui. Cum a murit bărbatul

Deși este una dintre cele mai de succes artiste din țară, mai mereu cu zâmbetul pe buze și are o familie frumoasă, Andreea Bănică poartă în suflet o dramă. Moartea tatălui a copleșit-o de durere. Momentul a avut loc în urmă cu câțiva, dar solista are în minte fiecare secundă din ziua când a primit vestea cumplită.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, Andreea Bănică a mărturisit că mama sa a fost cea care a sunat-o și i-a spus să vină acasă de urgență, din cauză că i-a decedat tatăl. Atunci, artista se pregătea să meargă la petrecerea de zi de naștere a lui Liviu Vârciu, însă a fost nevoită să-și schimbe, iată, planul.

”Când l-am pierdut pe tatăl meu, era 19 martie, mă pregăteam să merg la ziua lui Liviu Vârciu. Atunci își sărbătorea ziua. Eu eram îmbrăcată în roșu, aveam o salopetă roșie, mă dădeam cu ruj roșu în oglindă.

ADVERTISEMENT

Atunci am fost sunată de mama mea să îmi spună să vin acasă pentru că tatăl meu a murit. Nu știam povestea, mi-au povestit-o pe drum. Țin minte că am făcut un șoc. Nu mai țin minte în ce împrejurări și cine mi-a dat o pastilă pentru că nu știam ce fac.

Lucian a preluat frâiele și totul până acasă. M-a dus acasă la Eforie și mi-am găsit tatăl în sicriu. Mama a început să îmi povestească și sora mea, care a fost cauza morții lui!”, a povestit Andreea Bănică pentru emisiunea ”În Oglindă”.

ADVERTISEMENT

Când a ajuns acasă a aflat și din ce cauză tatăl ei s-a stins. A fost împins cu capul de o bordură, de către un vecin, în timpul unei altercații. Bărbatul consumase alcool înainte de a pieri, iar când ambulanța a sosit la fața locului, cu întârziere de altfel, medicii au refuzat să-l ducă la spital, pe motiv că este beat.

Andreea Bănică: ”Astăzi aș fi luptat până în pânzele albe să îmi salvez tatăl”

Andreea Bănică este de părere că tatăl său ar mai fi trăit dacă ar fi fost transportat la o unitate medicală. Dacă momentul dureros ar fi avut loc în prezent, Andreea Bănică spune că nu ar fi permis ca tatăl ei să nu fie dus la un spital, pentru a supraviețui, dincolo de disensiunile pe care le-a avut cu el în copilărie.

ADVERTISEMENT

”A fost un accident. A venit băut. S-a certat cu un vecin pe stradă și acea persoană i-a dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. Mama a chemat salvarea. Salvarea nu a venit la timp, a venit mult mai târziu și nu a vrut să îl ia la spital, spunând că e în stare de ebrietate.

Probabil dacă l-ar fi luat, astăzi ar mai fi trăit. L-au lăsat acolo să se zbată, să sufere. Practic s-a lovit la cap și i-a inundat creierul de sânge. Astăzi aș fi luptat până în pânzele albe să îmi salvez tatăl. Cu siguranță că nu aș fi lăsat lucrurile așa. Atunci eram prea tânără și prea inocentă”, a mai precizat artista.

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită:...
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”
FOTO Ce a făcut Florinel Coman, imediat după finalul meciului FCSB - Botoșani...
FOTO Ce a făcut Florinel Coman, imediat după finalul meciului FCSB - Botoșani 3-2
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
A cerut despăgubiri de 760.000 de euro pentru invaliditate după un accident de maşină....
A cerut despăgubiri de 760.000 de euro pentru invaliditate după un accident de maşină. Femeia, prinsă la un concurs de aruncat brazi
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu...
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu nevasta, pentru a trăi cu amanta
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ultimele cuvinte ale lui Petre Roman la căpătâiul Mioarei Roman. Ce a putut...
Ultimele cuvinte ale lui Petre Roman la căpătâiul Mioarei Roman. Ce a putut să zică fostul premier de ea
Regele Charles, gest neașteptat după diagnosticul de cancer. La cine a apelat
Regele Charles, gest neașteptat după diagnosticul de cancer. La cine a apelat
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6...
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6 ani de la fuga lui din România: și-a drogat victimele și le-a filmat. Inițial, a ajuns la Poliție ca victimă
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni