News

Andreea Bănică a recunoscut! Artista a pierdut bani la păcănele

07.04.2019 | 14:25
Andreea Bănică a recunoscut! Artista a pierdut bani la păcănele

Andreea Bănică, una dintre artistele care au rămas pe scena muzicii românești încă de când au pășit prima dată pe una, se poate considera o femeie fericită. Are o familie frumoasă, doi copii care îi seamănă leit, are parte de susținere și dragoste din partea celor dragi și își face mereu timp pentru a se relaxa, în diferite vacanțe.

Andreea Bănică a pierdut bani la păcănele

De această dată, nu a fost vorba despre distracție, ci despre muncă. Fosta prezentatoare a emisiunii ”Provocarea starurilor”, de pe TVR1, a avut un turneu de amploare, numit ”Andreea Bănică live în SUA”. Artista a stat departe de familie o lună și o săptămână, a cântat în 17 orașe, a stat tot timpul în ”priză”, a fost la cumpărături, dar a și pierdut bani.

Mai exact, pentru a se bucura de puținul său timp liber din America, și-a încercat norocul și la păcănele, fiind tărâmul pariurilor. Încercarea s-a dovedit un eșec, căci Andreea a pierdut 20 de dolari, spunând că nu se consideră o bună jucătoare.

Andreea Bănică a recunoscut! Artista a pierdut bani la păcănele
Artista a avut un turneu de amploare, numit ”Andreea Bănică live în SUA”

„Am pierdut 20 de dolari, nu sunt o bună jucătoare”

„Am stat o lună şi o săptămână. Mi-a fost dor de ai mei, abia aşteptam să vin acasă. Cel mai mult mi-au lipsit copiii şi soţul. Am cântat în 17 oraşe, am avut multe concerte, destulă activitate. Îmi place, sunt obişnuită cu viaţa de turneu. Din SUA mi-am luat haine, aşa cum face orice femeie când merge la cumpărături. Am trimis două colete acasă, în special cadourile pentru copii.

a avut un turneu de amploare, numit ”Andreea Bănică live în SUA”
Andreea s-a întors acasă cu multe cumpărături

Cumpărăturile pentru mine le-am pus în bagaj, deşi nu aveam voie decât 22 de kilograme. Am pierdut 20 de dolari, nu sunt o bună jucătoare. Câştigul uşor nu e pentru mine, e clar. Eu trebuie să munceasc mult de tot. Am zis că decât să cheltuiesc banii la cazinou, mai bine îmi iau haine”, a declarat Andreea Bănică pentru click.ro.