Life

Andreea Bănică, afacerea cu care vrea să obțină sume mari de bani. Cu ce vrea să dea lovitura la malul mării

Andreea Bănică, afacere de lux pe litoral. Artista va deschide în curând un hotel, despre care a mărturisit că a fost un vis mai vechi de-al său. Iată ce a declarat vedeta.
21.06.2022 | 07:02
Andreea Banica afacerea cu care vrea sa obtina sume mari de bani Cu ce vrea sa dea lovitura la malul marii
Andreea Bănică, afacere de lux pe litoral. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică are o nouă afacere, pe litoral! Vedeta are un hotel de lux. Iată ce detalii a dat artista despre acest proiect.

Andreea Bănică, afacere de lux pe litoral

Deocamdată, hotelul de la malul mării al Andreei Bănică nu este gata și vedeta a mărturisit că nici nu știe când va fi, deoarece diversele lucruri care mai trebuie realizate sunt interconectate și depind unele de altele.

ADVERTISEMENT

Totuși, vedeta a mărturisit că vrea ca hotelul să fie deschis cât mai repede, pentru că, până la urmă, este vorba de o afacere și este in interesul lor ca aceasta să fie cât mai repede disponibilă pentru public, pentru a face și profit.

“Nu știu când e gata, nici eu, nici Lucian, nu știe nimeni când va fi gata.

Toate lucrurile depind unele de celelalte, cel cu ușile depinde de cel cu zugrăveala, apoi de cel cu panourile de control. E foarte greu să vin să spun când va fi gata.

ADVERTISEMENT

Noi cât de repede putem să îl organizăm să fie gata, vrem să îl deschidem. E în interesul nostru, clar”, a declarat Andreea Bănică pentru Wowbiz.

Visul Andreei Bănică, să deschidă o pensiune

Andreea Bănică a mărturisit că mereu a avut dorința de a achiziționa imobiliare, încă de la începutul carierei, iar o pensiune la malul mării a fost un vis de-al său.

ADVERTISEMENT

A discutat cu soțul ei despre faptul că toată lumea închiriază apartamente la mare și au decis că trebuie să facă și ei ceva, astfel că au început să pună bazele unui hotel de lux în Eforie.

Dar, de la visul Andreei Bănică despre o pensiune, s-a ajuns la un hotel imens, după cum ea mărturisește.

ADVERTISEMENT

„Era un vis de al meu pentru o pensiune. Am zis că suntem de la Eforie, toată lumea închiriază și noi nu facem nimic?

De la o pensiune am ajuns la un mastodont. E ceva imens, o imensitate.”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT