Andreea Bănică are dureri groaznice. Ce a păţit cântăreaţa

Claudiu I   
in Femei frumoase
14/03/2018, 09:06
Andreea Bănică are dureri groaznice. Ce a păţit cântăreaţa

Din februarie, cântăreaţa are mari dureri de mijloc, care nu i-au trecut în ciuda tratamentelor pe care le-a făcut. „Mă confrunt cu dureri de mijloc, fese, spate, picior etc… pff, groaznic. Nu am reuşit să găsesc niciun remediu cu toată fizioterapia pe care am făcut-o şi medicamente multe”, spune artista.

Andreea Bănică este afectată de faptul că nu-şi poate susţine activitatea de fiecare zi şi mai ales pentru că nu-şi poate îmbrăţişa copilul. „Cel mai rău lucru este să nu îţi poţi lua copilul în braţe, să-l ridici, să-i dai să mănânce, să-l speli etc!”, mărturiseşte vedeta, care regretă de asemenea faptul că este în imposibilitatea de a-şi relua cariera, de la care a luat o pauză lungă.

Detaliind coşmarul prin care trece, cântăreaţa povesteşte că totul a început în mod abrupt, într-o zi oarecare. „A debutat cu dureri lombare despre care nu ştiam de fapt ce sunt sau de la ce. Am crezut că este ceva trecător… însă durerile s-au intensificat cu cât am mers mai mult. După o oră de mers am crezut că mă rup de la mijloc în jos… timp în care am cărat căruţul cu sora şi bona pe scările Casei Poporului! Am plecat spre casă abia conducând şi respirând cu greu. Am ajuns acasă şi de dureri ce aveam, nu-mi trecea cu nimic, nicio pastilă… m-am transformat la faţă de dureri, iar lacrimile îmi curgeau şiroaie fără să mă mai pot mişca din pat. Lucian şi sora mea au luat decizia să mergem la spital”, îşi aminteşte vedeta.

Andreea Bănică este înconjurată de toată familia în aceste momente dificile. „Norocul meu este că am parte de o bonă bună care are mare grijă de Noah Andrei, altfel nu ştiu ce mă făceam… Sofia este mare deja şi nu am probleme cu ea, însă dacă nu ar fi fost aşa oare ce aş fi făcut?”, afirmă cântăreaţa.

Sursă: www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×