Life

Andreea Bănică a dezvăluit motivul pentru care nu mai vorbește cu Alex Velea. Cântăreața l-a nășit pe artist

Andreea Bănică și Alex Velea nu mai sunt în relații bune, în ciuda faptului că artista a fost nașa de cununie a vedetei din Craiova la nunta cu fosta soție, Ana.
10.02.2022 | 20:29
Andreea Banica a dezvaluit motivul pentru care nu mai vorbeste cu Alex Velea Cantareata la nasit pe artist
Andreea Bănică, supărată pe Alex Velea. Motivul pentru care nu se mai înțeleg. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a dezvăluit motivul pentru care nu mai vorbește cu logodnicul Antoniei. Vedeta din Constanța și artistul au stricat prietenia pe care o aveau.

Andreea Bănică și partenerul ei de viață, Lucian Mitrea, sunt cei care l-au nășit pe Alex Velea la prima sa nuntă. Soțul blondinei i-a fost și manager solistului.

ADVERTISEMENT

Lucrurile dintre cei doi cântăreți nu au mai mers după un concert. La momentul respectiv iubitul Antoniei nu și-a primit banii cuveniți și de aici conflictul dintre ei.

Andreea Bănică, supărată pe Alex Velea. Motivul pentru care nu se mai înțeleg

Mai mult decât atât, Andreea Bănică i-a fost de mare ajutorul lui Alex Velea pe care o perioadă lungă de timp l-a considerat parte din familie. Artista crede că vedeta are un anturaj nepotrivit.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este convinsă că finul său este înconjurat de oameni care îl influențează în mod negativ, de aici și relația lor care s-a răcit și mai mult în ultima vreme.

„Ca familie, noi l-am ajutat pe Alex de câte ori a avut nevoie și n-a avut nevoie doar o dată, ci de foarte multe ori. Am fost prieteni buni. Lucian lucra cu el, era impresarul lui, mi se părea normal să-l ajute.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu m-am băgat în deciziile pe care Lucian le-a luat în privința banilor. Cred că Alex este înconjurat de oameni de o altă categorie și este influențat negativ. 

Este un om foarte credul, crede foarte mult în oameni și asta nu e rău, dar trebuie să știi de cine te înconjori în viață. Am încercat să-i fim aproape de când l-am nășit”, a declarat frumoasa blondină recent, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică, decisă să stea de vorbă cu Alex Velea

În altă ordine de idei, Andreea Bănică a punctat faptul că și-ar dori foarte mult să stea de vorbă despre acest subiect cu Alex Velea pentru a afla și punctul său de vedere.

„Am fi fost și azi, dar uite că există astfel de oameni care-și mai bagă nasul, îl influențează negativ și strică o relație.

Nu mi-a căzut bine nici mie, dar așa a fost să fie. Poate că vreodată ne vom întâlni și vom sta de vorbă”, a completat cântăreața, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT