Life

Andreea Bănică, critici dure din partea fanilor după ce și-a făcut o intervenție estetică

30.10.2020 | 11:10
Andreea Banica critici dure din partea fanilor dupa ce sia facut o interventie estetica
Andreea Bănică, critici dure din partea fanilor. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică a avut parte de numeroase controverse după ce s-a afișat cu o intervenție estetică. Cântăreața a avut parte de critici dure din cauza schimbării ei de look.

Fanii au umplut secțiunea de comentarii de pe contul de Instagram al vedetei. Urmăritorii s-au revoltat imediat atunci când Andreea Bănică a postat fotografia cu pricina.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și-a mărit buzele și i-a enervat pe internauți. Aceștia au lăsat tot felul de mesaje la imaginea cu intervenția vizibilă a acesteia.

Andreea Bănică, critici dure din partea fanilor

Andreea Bănică a susținut de mai multe ori că nu este adepta intervențiilor estetice și că transformările ei de look sunt doar rezultatul îngrijirii corespunzătoare și a machiajului.

ADVERTISEMENT

Fanii sunt convinși că artista a apelat la mărirea buzelor pe care chirurgicală și i-au lăsat comentarii acide la o fotografie postată recent.

Vedeta a postat un selfie în care îi ies în evidență ochii, însă internauții au observat altceva. “Nu poți ști niciodată cum arăți în ochii altor oameni”, a scris Andreea Bănică la descrierea imaginii.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

“Nu poti sti niciodata cum arati in ochii altor oameni.” 👀

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica) pe

Intenția Andreei Bănică a fost să-și pună în evidență ochii albaștri, însă puțini au fost cei care au băgat în seamă acest detaliu. Zeci de persoane s-au legat de buzele ei și au criticat-o că nu este naturală. Iată o parte din comentariile acuzatoare.

“De ce ai făcut aceste intervenții inutile?…erai frumoasă oricum! Este o psihoză prin care treceți voi, oamenii frumoși, cu aceste urmări total nepotrivite in aspectul fizic! Păcat!”

ADVERTISEMENT

“Ești o femeie frumoasā ,dar mărirea buzelor strică farmecul și frumusețea…toate care și-au mărit buzele, și-au stricat fizionomia…femeile deștepte si frumoase, nu se pocesc. ,,,doar pițipoancele…sper să revii la farmecul tău…iartă-mă !!”

“În realitate ți-ai stricat fața. Restul e relativ….”, “Horror…. cum se pot schimonosi oamenii… inutil și dizgrațios.”, “Ochii sunt frumoși dar buzele oribile!”, “Prea mult silicon în buze”

“Năsuc mic….buze mari…..toate aveți aceeași rețetă…..dar ai o familie împlinită și frumoasă!”, “La cine mergi pt buze? Se vede că sunt retușate”, “Arată groaznic. Era mai frumoasă înainte de operații.”

Andreea Bănică și operațiile estetice

Blondina le-a explicat fanilor că nu a apelat niciodată la intervenții chirurgicale pentru a-și modifica trăsăturile feței. Andreea Bănică susține că buzele ei pline și pielea fără imperfecțiuni sunt rezultatul unei îngrijiri corespunzătoare și a machiajului potrivit.

Singura procedură la care a apelat este tratamentul cu multivitamine și acid hialuronic. Este o procedură non-invazivă și hidratează tenul, conferindu-i un aspect luminos.

Artista are 42 de ani și corpul ei arată impecabil, deși a născut de două ori. Este căsătorită din 2008 cu Lucian Mitrea, impresar și acum agent imobiliar. Cei doi sunt împreună de peste 20 de ani.

Andreea Bănică s-a lansat în muzică în 1998 după ce a participat la Festivalul Mamaia. Împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru a înnfințat trupa de fete Exotic, care s-a destrămat în anul 2000.

În 2001 colaborează cu Cristina Rus și înființează trupa Blondy, care a avut un succes răsunător. În 2005 au luat-o pe drumuri separate și Andreea Bănică și-a început cariera solo.

ADVERTISEMENT