Life

Andreea Bănică dă de pământ cu Iulia Albu: „E o perversă și o prefăcută”

13.07.2020 | 17:57
Andreea Banica da de pamant cu Iulia Albu E o perversa si o prefacuta
Andreea Bănică și Iulia Albu au ajuns la cuțite. Sursa foto: unica.ro
ADVERTISEMENT

Vremurile în care se înțelegeau de minune și aveau numai cuvinte de laudă una la adresa celeilalte au apus demult. Andreea Bănică și Iulia Albu, căci despre ele este vorba, au ajuns la cuțite după ce aceasta din urmă a criticat în termeni extrem de duri ținutele purtate de artistă atât pe scenă, cât și la evenimentele mondene la care a participat.

Deranjată de afirmațiile celei care până mai ieri îi era prietenă apropiată, blondina nu a rămas deloc datoare. Ba chiar i-a răspuns de fiecare dată la fel de acid și astfel mediul online a devenit în ultimul an un veritabil câmp de luptă.

ADVERTISEMENT

În plus, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Andreea nu s-a sfiit să spună ce crede cu adevărat despre controversata creatoare de modă. După un atac dezlănțuit din care nu au lipsit termeni precum „perversă” și „prefăcută”, cântăreața a susținut că între cele două nu mai există nicio cale de împăcare, chiar dacă în urmă cu câțiva ani erau extrem de apropiate și obișnuiau să își spună toate secretele.

Andreea Bănică nu o iartă pe Iulia Albu. Atac dezlănțuit la adresa creatoarei de modă care până nu demult îi era prietenă

E o perversă și o prefăcută! Asta e Iulia Albu și nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o și pe Instagram, pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Am fost prietene bune la un moment dat. Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut în prietenia noastră.

Dar m-am înșelat crunt. Eu sunt de părere că oamenii trebuie să fie onești, nu prefăcuți. Asta e ea, n-ai ce să-i faci”, s-a destăinuit Andreea Bănică în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu susține că a primit amenințări din partea artistei

Cu umorul usturător care o caracterizează, Iulia Albu nu ezită să analizeze ținutele celor mai cunoscute și apreciate reprezentante ale showbiz-ului românesc, chiar și atunci când vine vorba despre cele care îi sunt apropiate. Cu o astfel de atitudine, e lesne de înțeles că Domnița de Alba, așa cum se autointitulează, își atrage antipatia fiecăreia dintre „victimele” sale.

Le răspunde, însă, la fel de tranșant, prin texte publicate pe blogul său sau prin scurte postări pe rețelele de socializare. Nu și în cazul Andreei Bănică, fosta sa prietenă, căreia designerul i-a declarat război. Asta pentru că, potrivit spuselor sale, artista ar fi recurs chiar și la mesaje de amenințare pentru ca ținutele sale să nu mai fie criticate.

ADVERTISEMENT

Şi iarăşi se va supăra Andreea Bănică pe mine. Şi iarăşi îmi va scrie mesaje interminabile şi imposibil de lacrimogene. Not! Doar că de data aceasta… fără ameninţări, da, Andreea?

Nu de alta, dar o fată aşa stilată ca tine trebuie să se si comporte ca o doamnă. În definitiv, cârpele nu sunt totul. Daaar… dacă tot am ajuns la ele… Ai putea să renunţi la tentativa de bandă de chiloţi din talie, să înlocuieşti cizmele cu o pereche de sandale argintii că… Dumnezeu ştie că…  ai 50 de perechi cel puţin.

De data aceasta n-am mai spus că vrei să o copiezi pe Delia pentru că ţi-au spus deja alţii. Te pupă Domniţa de Alba. Nota: 1”, i-a transmis Iulia Albu celei care până nu demult îi era extrem de apropiată.

ADVERTISEMENT