Life

Andreea Bănică, decizie radicală după ce România nu a intrat în Spațiul Schengen: ”Asta e ce pot să fac”

Andreea Bănică este revoltată de refuzul Austriei privind aderarea României în Spațiul Schengen. Artista a luat o decizie radicală.
09.12.2022 | 21:34
Andreea Banica decizie radicala dupa ce Romania nu a intrat in Spatiul Schengen Asta e ce pot sa fac
Andreea Bănică, decizie radicală după ce Austria s-a opus aderării României la Spațiul Schengen. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din România. La fel ca și alte vedete însă, aceasta a fost revoltată de faptul că Austria a refuzat aderarea României la Spațiul Schengen.

Reacții pe bandă rulantă după ce Austria a refuzat intrarea României în Spațiul Schengen

Amintim că pe 8 decembrie, în urma unei ședințe din cadrul Consiliului Justiției și Afacerilor Interne, Austria, dar și Olanda s-au  opus intrării României în Spațiul Schengen.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, un val de reacții a urmat. Unii români au început să renunțe la produsele companiilor austriece, dar și la serviciile acestora.

De asemenea, nenumărate persoane au decis să își închidă conturile bancare la băncile austriece, iar revolta pare să nu se oprească aici.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică este una dintre vedetele care spune lucrurilor pe nume. Așa a făcut de fiecare dată și nu a ținut cont de părerile nimănui.

De această dată, revoltată de faptul că România nu a primit votul favorabil pentru a intra în Spațiul Schengen, artista a luat o decizie drastică.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică, decizie radicală privind călătoria în Austria

Deși își dorea să meargă la ski în Austria, așa cum o făcea în fiecare an, de această dată vedeta va spune pas.

De asemenea, Andreea Bănică nu va mai alimenta nici de la benzinăriile OMV, după gestul făcut de austrieci în fața țării noastre.

ADVERTISEMENT

Artista susține că astea sunt singurele lucruri pe care le poate face și totodată și-a întrebat urmăritorii ce vor face și ei în acest sens, având în vedere poziția Austriei față de România.

”De astăzi nu mai alimentez la OMV și nici la ski nu voi mai merge în Austria. Singura țară care s-a opus aderării Schengen a României.

Asta e ce pot să fac eu. Voi ce veți face?”, a spus Andreea Bănică în cadrul unei povești de pe Instagram.

Menționăm că Andreea Bănică nu este singura care a luat astfel de decizii. Mai mulți afaceriști din România au anunțat că începând cu 1 ianuarie 2023 vor înceta contractul cu furnizorii din Austria.

Clubul de Fotbal Universitatea Craiova a anunțat la rândul său măsuri similare.

În cazul în care astfel de măsuri vor continua, sunt șanse mari ca investitorii austrieci din România să fie extrem de afectați.

ADVERTISEMENT