Life

Andreea Bănică, declarații după ce a refuzat animalele de companie în hotelul de pe litoral. Ce spune cântăreața

Andreea Bănică, mărturie după ce a spus că nu acceptă animale de companie în hotelul său de pe litoral. Ce explicații are artista.
10.11.2022 | 13:41
Andreea Banica declaratii dupa ce a refuzat animalele de companie in hotelul de pe litoral Ce spune cantareata
Andreea Bănică, mărturie după ce a spus că nu acceptă animale în hotelul său. Ce explicații are artista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina a revenit cu declarații pe rețelele de socializare după ce a refuzat animalele de companie în hotelul de pe litoral. Ce spune cântăreața după ce a fost pusă la zid de persoanele care iubesc patrupedele.

Andreea Bănică, mărturie după ce a spus că nu acceptă animale în hotelul său. Ce explicații are artista

Andreea Bănică susține că animalele de companie își fac nevoile în camerele hotelului, motiv pentru care nu dorește ca oamenii care se cazează să simtă acest miros neplăcut. Vedeta își dorește ca turiștii să simtă că stau într-un loc civilizat.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a subliniat că este o mare iubitoare de animale și are la rândul său un câine în vârstă de aproximativ 14 ani, însă nu-l ia niciodată în vacanțele sale. Patrupedul rămâne de fiecare dată cu soacra sa.

„Pentru cele 2-3 doamne lezate de faptul că nu primim animale de companie în hotel, las aici explicața logică, cuvânt cu cuvânt, pe înțelesul «polițiștilor» din celebrele bancuri.

ADVERTISEMENT

Dacă un câine micționează în camera unui hotel, următorul câine își va marca și el teritoriul și tot așa se va crea un precedent.

Automat, oamenii care vor veni la hotel vor simți că intră într-o cocină, nu într-un hotel de oameni civilizați, indiferent de cât s-ar curăța după animale.

ADVERTISEMENT

Există hoteluri speciale pentru cei care vor să își lase animalele în siguranță când pleacă în concedii la rude sau prieteni. De când îl am pe Noah, nu l-am mai luat pe Nino cu noi în concedii, l-am lăsat în grija mamei lui Lucian.

În momentul de față, cățelul meu bătrânel (14 ani) face pipi unde apucă și știu exact ce vorbesc”, a explicat Andreea Bănică pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică, patroana unui hotel de 5 stele

Andreea Bănică și soțul său, Lucian Mitrea, sunt deținătorii unui hotel de 5 stele, în stațiunea Eforie Nord. Locația a fost deschisă în vara anului 2022, după ce construcția a fost începută cu doi ani înainte.

Investiția s-a ridicat la aproximativ 8 milioane de lei, o singură noapte de cazare ridicându-se în luna august la 550 de lei. Un apartament cu 2 camere se poate închiria cu circa 2.000 de lei.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de...
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația