Life

Andreea Bănică, dezvăluiri despre lupta cu depresie. Care este cel mai mare regret al artistei

Andreea Bănică, detalii despre perioadele grele. Cântăreața a spus care este remușcarea peste care nu poate trece nici acum.
17.01.2023 | 12:20
Andreea Banica dezvaluiri despre lupta cu depresie Care este cel mai mare regret al artistei
Andreea Bănică, detalii despre perioadele grele. Cântăreața a spus care este remușcarea sa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a făcut dezvăluiri despre lupta cu depresie. Care este cel mai mare regret al artistei care în momentul de față s-a retras din industria muzicală și se concentrează pe creșterea celor doi copii: Sofia și Noah.

Andreea Bănică, detalii despre perioadele grele. Cântăreața a spus care este remușcarea sa

Andreea Bănică se numără printre persoanele publice care nu au fost lipsite de perioade grele. Cântăreața recunoaște că a suferit de depresie, mai ales după ce a devenit mamă alături de soțul său, Lucian Mitrea.

ADVERTISEMENT

Și-a revenit destul de greu, mai ales că simțea nevoia să o aibă lângă ea pe cea care i-a dat viață. Din păcate, vedeta și-a pierdut și tatăl și regretă enorm că niciunul dintre părinți nu a apucat să o vadă mireasă.

„Cu toții avem. Nu există oameni fără probleme. Viața mi-a dat, dar mi-a și luat. M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe. Tot la mine am apelat ca să depășesc momentele urate…

ADVERTISEMENT

Autosugestia este cea mai bună. Mi-a spus mereu că trebuie să merg mai departe! Tot timpul mă gândeam la tata care și-a dorit mereu să devin mare om.

După ce am născut, ori de câte ori aveam probleme îmi spuneam că trebuie să merg mai departe pentru familia, copiii mei! Viața este un ”trebuie” pentru mine!”, le-a mărturisit Andreea Bănică fanilor de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică și regretul de care nu poate scăpa

Andreea Bănică și-a pierdut tatăl când avea numai 21 de ani, după ce se certase cu un vecin și s-a lovit de o bordură. Din păcate, bărbatul nu a ajuns la spital pentru că o asistentă aflase că acesta consumase băuturi alcoolice.

Doi ani mai târziu, când era pe scenă, frumoasa blondină primea încă o veste tragică: mama sa se stingea. Managerul de la momentul respectiv a lăsat-o să termine spectacolul și apoi a anunțat-o. A izbucnit în plâns instant.

ADVERTISEMENT

„Nu am spus asta nimănui. Cred că de asta a murit, fiindcă nu a fost ajutat. Trăiesc cu impresia că ar fi putut să fie în viaţă”, a declarat Andreea Bănică în emisiunea 40 de întrebări, moderată de Denise Rifai, scrie bzi.ro.

ADVERTISEMENT