Life

Andreea Bănică, probleme neobișnuite de sănătate: “Mi se întâmplă ceva dubios”

Andreea Bănică are probleme neobișnuite de sănătate, despre care a vorbit pe Instagram. Îndrăgita cântăreață a apelat la ajutorul fanilor, în speranța că există cineva care ar putea să o ajute.
12.03.2022 | 22:32
Andreea Banica probleme neobisnuite de sanatate Mi se intampla ceva dubios
Andreea Bănică are probleme neobișnuite de sănătate. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică (43 de ani) se confruntă cu niște probleme neobișnuite de sănătate și a cerut ajutorul urmăritorilor din mediul online. Vedeta a explicat situația ciudată în care se află pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu fanii.

Andreea Bănică, probleme neobișnuite de sănătate

Cântăreața are o problemă cu mirosurile și spune că nu se mai poate da cu parfum sau cu creme parfumate pentru că i se face rău imediat.

ADVERTISEMENT

Nu știe ce ar putea fi, așa că a cerut ajutorul celor care o urmăresc pe rețelele sociale. Andreea Bănică a intrat într-un magazin de cosmetice și a fost nevoită să iasă imediat, pentru că nu a putut suporta mirosurile.

“Vai, mi se întâmplă ceva dubios. Sunt mega tristă. Nu mai suport parfumurile, mirosurile. Am intrat acum într-un magazin de cosmetice și am ieșit subit. Nu știu ce se întâmplă și cum pot remedia această problemă.

ADVERTISEMENT

Dacă ați întâmpinat această problemă vreodată, sau dacă știți prieteni, poate îmi lăsați un mesaj în privat. Mi se face rău subit.

Dacă cumva aveți vreo idee despre ceea ce pățesc, vă rog să îmi spuneți ce se întâmplă. Nu mai pot să mă dau cu parfum, cu creme cu parfum, soluții parfumate, absolut nimic.”, a spus Andreea Bănică pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Un internaut i-a spus că a întâmpinat această problemă după infectarea cu coronavirus, însă cântăreața nu a avut COVID-19. Mai multe persoane au întrebat-o dacă nu cumva această sensibilitate a mirosurilor este un simptom de sarcină, dar blondina a răspuns că nu este cazul, pentru că nu așteaptă un copil.

Andreea Bănică
Andreea Bănică este deranjată de parfumuri. Sursa foto: Instagram

Andreea Bănică, dezvăluiri dureroase despre copilărie

În cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță, Andreea Bănică a făcut dezvăluiri despre copilăria dificilă pe care a avut-o. Tatăl vedetei era violent după ce consuma alcool, motiv pentru care ea și mama ei erau terorizate.

ADVERTISEMENT

“Când am plecat de acasă am zis că nu vreau să plâng. L-am urât din tot sufletul. La un moment dat, îmi doream să moară. Îmi ziceam că nu mai vreau.”, au fost doar câteva dintre dezvăluirile fostei membre a trupei Blondy.

Mai mult, artista a spus că a salvat-o de multe ori pe mama ei din mâinile tatălui violent. Andreea Bănică a spus despre el că avea și calități, dar era un adevărat “monstru” după ce a început să bea.

ADVERTISEMENT