Life

Andreea Bănică, pusă la zid de Iulia Albu. Ce a deranjat-o pe blondină la artistă

29.04.2021 | 11:29
Andreea Banica pusa la zid de Iulia Albu Ce a deranjato pe blondina la artista
Andreea Bănică, pusă la zid de Iulia Albu. Ce a deranjat-o pe blondină la artistă. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică (42 de ani) a fost pusă la zid de Iulia Albu legat de ultima sa vacanță. Celebra stilistă a comentat câteva imagini din concediul frumoasei blondine petrecut recent în Kenya, alături de fiica sa, Sofia. 

Creatoarea de modă a mărturisit că nu a mai vorbit de mult despre ținutele vedetei și acum este cazul să o ia la rost. Fosta soție a lui Mihai Albu este de părere că artista nu s-a informat în privința regulilor de care ar fi trebuit să țină cont în concediu.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Iulia Albu a precizat în emisiunea lui Cătălin Măruță, că blondina a făcut alegeri neinspirate în Kenya. Andreea Bănică a purtat ținute sumare și s-a pozat în iarbă, în timp ce în picioare avea pantofi cu tocuri, lucru complet nepotrivit.

Andreea Bănică luată în vizor de Iulia Albu. Ce i-a reproșat stilista cântăreței

„E Săptămâna Mare, avem voie să spunem ceva de rău? Eu cred în Dumnezeu. Am lăsat-o în pace prea mult timp pe Andreea Bănică și m-am gândit să o luăm puțin… 

ADVERTISEMENT

Ea a fost în Kenya, acolo este foarte nepoliticos să fii sumar îmbrăcată, să ai părul lăsat liber și este nepoliticos să pui mâna, să fii atât de aproape de cineva.

Se vede, de fapt, din atitudinea jenată a domnului lângă care a ales să se pozeze. Mi se pare jenant și textul din descriere [Voi ce spuneți? Mă place?].

ADVERTISEMENT

Eticheta nu este doar cea de pe haine, ci și ceea ce facem când suntem într-o situație în care trebuie să respectăm anumite reguli. Se vedea că omul nu se simțea confortabil”, a spus Iulia Albu în rubrica „Marțea neagră” de la Pro TV.

Andreea Bănică și fiica sa, Sofia, în Kenya
Imaginile cu Andrea Bănică comentate de Iulia Albu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Mi se pare bine să țineți cont de regulile locale, să citiți când mergeți într-o destinație, să vedeți obiceiurile locului. Nu este nimic mai de prost gust decât să te pozezi pe iarbă cu tocuri.

ADVERTISEMENT

Vă dați seama ce se întâmplă cu acele tocuri. În primul rând, puteți să le distrugeți. Se umplu de noroi. Nu este deloc elegant. Nu este deloc ceva de lăudat”, a completat Iulia Albu.

ADVERTISEMENT