Life

Andreea Bănică, reacție acidă în online. Ce spune vedeta despre relațiile cu parteneri căsătoriți!

Andreea Bănică a avut o reacție acidă în mediul online, după ce a fost întrebată ce părere are despre relațiile cu partenerii căsătoriți. Vedeta a explicat clar ce nu îi place.
20.08.2022 | 14:41
Andreea Banica reactie acida in online Ce spune vedeta despre relatiile cu parteneri casatoriti
Andreea Bănică, supărată pe actualizările din online. Ce a pățit cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică a fost întrebată de un fan, în mediul online, ce părere are despre persoanele care intră în relații cu parteneri căsătoriți. Cântăreața a explicat că nu are nimic cu acestea, însă a spus că nu e corect, în opinia ei, să faci rău altora, când poți să îți faci o familie fără să le faci rău altor persoane.

Andreea Bănică, reacție acidă, după ce a fost întrebată ce părere are de relațiile cu partenerii căsătoriți

Andreea Bănică, în vârstă de 44 de ani, este extrem de activă de rețelele de socializare, unde ține legătura cu fanii ei. Cântăreața a realizat zilele trecute, o sesiune de întrebări pe InstaStory, acolo unde le-a dat prilejul admiratorilor ei să-i adreseze orice fel de întrebare ar avea.

ADVERTISEMENT

Un fan mai îndrăzneț a întrebat-o pe solistă ce părere are despre persoanele care intră în relații cu parteneri căsătoriți. Andreea nu s-a sfiit să răspundă.

„Chiar vrei să știi?… Cea mai mare prostie pe care o poți face este să intri în viața unui om cu familie fără să îți pese de familia, copiii lui. Practic nu îți pasă de el, ea. Ești egoistă/egoist și vrei să îți fie doar ție bine. Nu am nimic personal cu aceste persoane, nu mă interesează, însă consider că îți poți crea singur familia visată fără să faci rău altora.

ADVERTISEMENT

Viața nu se oprește doar la un bărbat, femeie!!!”, a scris Andreea Bănică, pe Instagram.

Andreea Bănică și-a cunoscut soțul în liceu

Cântăreața Andreea Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu impresarul Lucian Mitrea, pe care l-a cunoscut în perioada adolescenței, atunci când amândoi erau elevi la liceu. Cei doi soți au doi copii superbi, respectiv pe Sofia și pe Andrei Noah.

Blondina a povestit cu de-amănuntul cum a început povestea ei de dragoste cu Lucian, cel care avea să-i devină soț, impresar și tatăl copiilor ei. Atât Andreea, cât și Lucian au fost elevi la un liceu din Eforie Sud. Ea era mai mare cu un an decât el. Vedeta era în clasa a X-a, iar Lucian cu un an mai mic.

ADVERTISEMENT

„Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci.

M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal.(…) Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”,  a dezvăluit  Andreea Bănică în trecut.

ADVERTISEMENT