Life

Andreea Bănică, secrete din bucătărie. Artista a impresionat cu rețeta de supă de găluști

Andreea Bănică a lăsat în ultimii ani deoparte cariera muzicală și și-a îndreptat atenția către familie și gospodărie. Solista pregătește tot felul de bucate.
05.01.2022 | 08:33
Andreea Banica secrete din bucatarie Artista a impresionat cu reteta de supa de galusti
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a dezvăluit câteva rețete din bucătărie, în ultima vreme postând numeroase imagini în care apar preparatele culinare cu care-și delectează familia.

Supa de găluști este un fel de mâncare cu care cântăreața i-a impresionat pe internuați, foarte multă lume întrebându-se care sunt ingredientele pe care le folosește.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică nu a stat prea mult pe gânduri și a împărtășit cu fanii rețeta pe care o pregătește pentru soțul ei și pentru cei doi copii, Sofia și Noah.

Andreea Bănică, o gospodină desăvârșită. Cum pregătește artista supa de găluști

Produsele folosite de Andreea Bănică sunt puține la număr, dar chiar și așa preparatul se bucură de un gust desăvârșit și un aspect foarte plăcut.

ADVERTISEMENT

Iată care sunt ingredientele pe care se bazează frumoasa blondină atunci când pregătește supă cu găluști pentru cei dragi.

Ingrediente necesare pentru supa de găluști: 

  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 țelină
  • 1 păstârnac
  • o legătură de pătrunjel
  • un praf de sare

Ingrediente necesare pentru găluște:

  • 60 grame de griș
  • 2 ouă
  • o lingură de ulei
  • un praf de sare
  • un vârf de cuțit de praf de copt sau bicarbonat stins.
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică, supă de găluști. Mod de preparare

Andreea Bănică obișnuiește să le spună fanilor de pe Instagram care sunt ingredientele pe care le folosește la produsele culinare pentru cei dragi, însă nu și felul în care le prepară.

Cel mai probabil supa de găluști este realizată după o rețetă clasică, așa cum este cunoscută de foarte multă lume. Unele gospodine folosesc carne de pui, altele nu.

ADVERTISEMENT
  1. Legumele se spală bine, se curăță și se toacă cubulețe
  2. Se adaugă în oala în care a fiert un litru de apă cu puțină sare
  3. Într-un castron se bat cele 2 ouă cu un praf de sare
  4. Se adaugă peste ouă bicarbonatul de sodiu și uleiul și se amestecă bine
  5. Se pune și grișul în ploaie și se amestecă până când se omogenizează totul
  6. Compoziția trebuie să fie una densă. Se lasă la rece pentru câteva minute
  7. Când legumele sunt aproape fierte se scot pe o farfurie și se strecoară supa
  8. Se lasă supa la foc mic pentru a fierbe ușor și se formează găluștele cu lingura
  9. Pont: lingura trebuie să fie înmuiată în supa fierbinte pentru a ieși perfecte
  10. Se lasă totul la fiert până când găluștele își măresc volumul
  11. Găluștele trebuie să fie moi și pufoase
  12. Supa se mai lasă pe foc pentru câteva minute
  13. La final se potrivește cu sare și se adaugă pătrunjelul proaspăt tocat
  14. Unele gospodine lasă în supă și legumele pentru a nu avea un fel de mâncare „gol”
  15. Spor la treabă!
ADVERTISEMENT