Life

Andreea Bănică s-a dezlănţuit în direct: “L-aş săruta pe Culiţă Sterp şi cu Jador m-aş mărita”

03.03.2021 | 17:24
Andreea Banica sa dezlantuit in direct Las saruta pe Culita Sterp si cu Jador mas marita
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică (42 ani) a răspuns provocării lansate de Cătălin Măruță, în direct, și a ajuns în postura în care l-ar săruta pe Culiță Sterp și s-ar căsători cu Jador.

Cântăreața Andreea Bănică a fost invitată, miercuri, în emisiunea “La Măruță”, pentru a-și promova noua piesă – Dragoste încercată -, un featuring cu Dorian Popa, în care cântă despre iubire, despărțire, orgoliu și împăcare. Artista și-a făcut apariția într-un outfit bizar, care nu a trecut neobservat de moderatorul de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

“Andreea, am și eu o întrebare: sutienul ăsta se pune peste costum? De ce ai două sutiene pe tine?”, a întrebat-o Măruță.

Andreea Bănică a râs de Monica Gabor, în direct

Replica artistei nu s-a lăsat așteptată. “Am pus sutienul peste sacou, pentru că așa a zis stilistul. Altele și-au pus gențile în cap, de ce nu mi-aș pune și eu un sutien peste costum?”, a spus Andreea Bănică, făcând referire la momentul de neuitat, din 2008, în care Monica Gabor, pe atunci soția lui Irinel Columbeanu,  și-a pus o poșetă pe cap, în timp ce se afla într-un magazin din străinătate cu genți de lux.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică a pus ochii pe Jador şi pe Culiţă Sterp

În timpul emisiunii, Andreea Bănică a participat la testul făcut de Cătălin Măruță, care i-a pus la dispoziţie mai multe fotografii cu bărbaţi cunoscuţi din România şi a provocat-o să aleagă pe care l-ar săruta, cu care s-ar căsători şi pe care l-ar ignora/urî.

“Pe cine ai săruta, pe Victor Slav, pe Horia Tecău sau pe Ion Ion Ţiriac? Dar cu cine te-ai mărita şi pe cine ai urî?”, au fost unele dintre întrebările la care artista a răspuns.

ADVERTISEMENT

“L-aș săruta pe Victor Slav, m-aș mărita cu Horia Tecău, e băiat bun, face treabă. Pe Ţiriac nu îl ştiu… . El mi-a rămas, nu îi urăsc, dar…”, a spus Andreea Bănică.

Andreea Bănică a făcut mişto de Mihai Trăistariu, în direct

Testul a continuat, iar Andreea Bănică a făcut o criză de râs în direct, în momentul în care în discuţie a fost adus numele lui Mihai Trăistariu. Nu la fel s-a întâmplat când a ajuns în situaţia de a-şi asocia numele cu al lui Jador şi al lui Culiţă Sterp, doi dintre Faimoşii de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

“Cu cine te-ai mărita, pe cine ai săruta şi pe cine ignori dintre Culiţă Sterp, Jador şi Mihai Trăistariu?”, a întrebat-o Cătălin Măruţă, moment în care cântăreaţa a început să râdă în hohote.

Andreea Bănică, la Măruță
Andreea Bănică, în emisiunea La Măruță. Sursă foto: Captură Pro TV

“Nu, cu Trăstariu nu aş putea să mă sărut. Cum de ce? Pentru că eu m-am sărutat cu vreo doi băieţi la viaţa mea. De Jador şi de Culiţă am auzit, sunt în trending. Pe Culiţă l-aş pupa şi i-aş cânta, iar cu Jador m-aş mărita”, a spus artista, printre zâmbete.

Ascultă aici ⤵ Andreea Bănică feat. Dorian Popa – Dragoste încercată

ADVERTISEMENT