Life

Andreea Bănică se confruntă cu probleme medicale. De ce nu are voie cântăreața să facă sport

06.06.2020 | 12:16
Andreea Banica se confrunta cu probleme medicale De ce nu are voie cantareata sa faca sport
Andreea Bănică se confruntă cu probleme medicale. De ce nu are voie cântăreața să facă sport. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică este una dintre cele mai frumoase și mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton, fanii fiind mereu curioși în privința vieții sale personale. La fel s-a petrecut recent când artista a recunoscut motivul pentru care nu face sport.

De ce cântăreața Andreea Bănică nu face sport

Frumoasă blondină are o formă fizică de invidiat, lăsând impresia că petrece ore în șir în sala de sport, însă Andreea Bănică a povestit că are câteva probleme de sănătate care nu o lasă să facă mișcare.

ADVERTISEMENT

Artista a mărturisit în mediul online că se confruntă cu probleme lombare, doctorul recomandându-i să facă numai gimnastică medicală și să meargă pe jos. Și asta nu de acum, ci de aproximativ 4 ani.

„Da, am probleme lombare și nu am voie decât mers și gimnastică medicală!”, a fost răspunsul cântăreței pe InstaStory când a fost întrebată de un fan de ce nu face sport.

ADVERTISEMENT

Ce schimbări a făcut artista din cauza problemelor de sănătate

Andreea Bănică se confruntă cu dureri de spate de circa 4 ani, încă de când era însărcinată cu Noah. Artista a fost nevoită să renunțe definitiv la sport și chiar și-a adaptat coregrafiile din timpul concertelor.

„Dansez mult mai puțin și anumite mișcări nu le mai fac. Important este că sunt acolo și îmi fac treaba, până la urmă eu sunt cântăreață nu sunt dansatoare!”, declara Andreea Bănică în urmă cu 2 ani pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Din fericire, problema nu este una gravă, vedeta neavând nevoie de intervenție chirurgicală, ci doar de schimbarea stilului de viață. Durerile blondinei sunt destul de mari însă, de aceea artista a recurs la fizioterapie.

Cât despre motivul de la care ar fi început durerile de spate ale Andreei Bănică, cântăreața este de părere că acestea ar fi de la legănatul băiețelului ei pentru că nu a făcut mișcarea cum trebuie, motiv pentru care s-au tasat câteva vertebre.

ADVERTISEMENT

„Cred că totul a pornit de la legănat, de la cel mic, pentru că nu am făcut cum trebuie mișcarea. M-am întors doar din mijloc, din bazin și am făcut foarte rău. Probabil s-au tasat acolo niște vertebre.

Nu pot să fac sport, o să fac probabil doar de recuperare când o să mi se dea voie, când medicul o să considere necesar și când nu o să mai am dureri”, a mai spus blondina, potrivit sursei citate.

 

 

ADVERTISEMENT