Life

Andreea Bănică, sfat prețios pentru Vlăduța Lupău. Ce i-a transmis în legătură cu bebelușul, de față cu fanii

Andreea Bănică i-a dat un sfat prețios Vlăduței Lupău, care a devenit mamă de câteva zile. Artista i-a spus un lucru foarte important, legat de bebeluș, de față cu fanii.
10.08.2022 | 12:45
Ce sfat i-a dat Andreea Bănică Vlăduței Lupău. Sursa foto: facebook, Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică i-a dat un sfat foarte important Vlăduței Lupău, în legătură cu bebelușul său, Iair, adus pe lume pe data de 6 august. Artista nu s-a ferit de ochii fanilor.

Ce sfat i-a dat Andreea Bănică Vlăduței Lupău, pe Instagram

Andreea Bănică i-a scris un comentariu util Vlăduței Lupău, pe Instagram. Toți fanii celor două soliste au rămas plăcut surprinși să vadă mesajul de bine și au reacționat cu mulțimi de like-uri.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Andreea Bănică i-a spus Vlăduței Lupău ca atunci când micuțul Iair va împlini 10 zile, să-i facă o ședință foto, deoarece va fi mai receptiv la ”comenzi”. Andreea Bănică s-a oferit să-i arate imagini, din albumul personal, pe WhatsApp, pentru a-i demonstra cât de bine ies fotografiile.

”Vladuta, sa va faceti poze cu bebe la 10 zile! Doar atunci sta cum il pui. Vei ramane uimita ce frumuseti de poze veti avea🧡🙏 Daca vrei iti trimit pe whats up cum arata ale noastre cu Noah 👍🏻”, i-a scris în comentarii Andreea Bănică Vlăduței Lupău.

ADVERTISEMENT

Sfatul Andreei Bănică vine în contextul în care aceasta este deja mamă a doi copii, la cei 44 de ani. Cântăreața i-a adus pe lume pe fiica sa, Sofia, care are 12 ani, și pe fiul său, Noah, care are 6 ani, în prezent.

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima oară în acest weekend

În ceea ce o privește pe Vlăduța Lupău, ea a devenit mamă pentru prima oară în acest weekend. Pe data de 6 august a născut un băiețel, botezat cu numele de Iair. Artista de muzică de petrecere s-a bucurat foarte mult de moment, dar și de faptul că totul s-a întâmplat de sărbătoarea Schimbării la Față a Domnului.

ADVERTISEMENT

”Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! (…) Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea! Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele.

O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume! (…), a scris Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare, în ziua nașterii.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite artiste din România. Melodiile ei ajung mereu în trending, pe youtube, cu milioane de vizualizări din partea fanilor. Acestea se îmbină cu o căsnicie frumoasă cu Adi Rus.

ADVERTISEMENT