Life

Andreea Bănică și Andreea Antonescu, fotografie controversată. Andre, ”copii ieftine Britney Spears”

26.11.2020 | 16:38
Andreea Bănică și Andreea Antonescu, fotografie controversată. Andre, ”copii ieftine Britney Spears”
Trupa Andre, fotografie controversată în mediul online: "Copii ieftine Britney Spears". Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Andreea Antonescu lansează o nouă piesă, intitulată Nostalgii, iar vestimentația lor din videoclip a stârnit controverse pe rețelele de socializare.

Zilele trecute, cele două artiste au anunțat că Trupa Andre s-a reunit și au postat un teaser al noii piese pe rețelele de socializare, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Andreea Antonescu și-au surprins publicul cu apariții de senzație. Cele două artiste au revenit la stilul vestimentar din perioada în care au debutat în industria muzicala și au recurs la schimbări radicale de look.

Trupa Andre, fotografie controversată în mediul online: “Copii ieftine Britney Spears”

Se pare că Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt nostalgice cu gândul la vremurile când au cucerit topurile cu piesele trupei Andre, iar acum cele două artiste își surprind fanii cu o nouă melodie.

ADVERTISEMENT

Cântărețele au postat o fotografie care a făcut furori pe rețelele de socializare. Cele două interprete de muzică ușoară s-au întors în timp și și-au schimbat total look-ul, iar vestimentația lor ne trimite cu gândul la anii în care s-au lansat în muzică.

,,Amintirile frumoase le păstrăm în suflet pentru totdeauna!
Abia așteptăm să ascultați #Nostalgii🎼”, au scris Andreea Bălan și Andreea Antonescu în dreptul fotografiei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, însă nu toți s-au arătat încântați de inițiativa divelor și de costumația la care au apelat pentru cel mai recent videoclip al lor.

ADVERTISEMENT

”Copii ieftine Britney Spears. Nu erau suficiente fustițele scurte cu codițe, mai asociem și un decolteu, buric la vedere și de ce nu și sutienul roșu ca să trimitem totul într-un derizoriu ieftin. Ce pot adolescenții să învețe din aceasta poza? Nimic, sper. Pentru că nu oferă nimic valoros. Mai vine și un cântec peste noi, cu un titlu ce e ca nuca-n perete vis-a-vis de poză. Măi, da cine e stilist? Regizor? Manager? Toți o gloată care profită de o imagine, o mult, supra-evaluată reuniune a lui Andre….să fim serioși! Wake up, România!”, a fosu comentariul unui internaut, care, în mod evident, nu este de acord cu imaginea promovată de trupa Andre.

De asemenea, Andreea Antonescu a apelat la o schimbare de look surprinzătoare, iar transformarea ei a fost foarte apreciată de fanii din mediul online, care au felicitat-o pe șatenă pentru decizie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri