Life

Andreea Bănică și Cristina Rus, întâlnire la aproape 20 de ani de la despărțirea trupei Blondy: „Mi-a frânt inima”

Andreea Bănică și Cristina Rus, întâlnire la aproape 20 de ani de la despărțirea trupei Blondy, din care au făcut ambele parte.
25.11.2022 | 00:32
Andreea Banica si Cristina Rus intalnire la aproape 20 de ani de la despartirea trupei Blondy Mia frant inima
Andreea Bănică și Cristina Rus, s-au întâlnit din nou la aproape 20 de ani de la despărțirea trupei. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică și Cristina Rus au fost din nou împreună la aproape 20 de ani de la momentul în care trupa pe care o format-o cele două în anii 2000 s-a destrămat.

Andreea Bănică și Cristina Rus, s-au întâlnit din nou la aproape 20 de ani de la despărțirea trupei

Cele două au fost văzute într-un local și se comportau ca bune prietene, după ce mult timp între ele a existat o secure a războiului, Andreea Bănică fiind foarte supărată că prietena ei a părăsit trupa pentru a se dedica familiei.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică a mărturisit că a fost foarte mâhnită când colega sa de trupă a luat această decizie, care a influențat-o enorm și pe ea, dar se pare că acum cele două au ajuns la sentimente mai bune și pot petrece împreună clipe agreabile.

Abia acum Andreea Bănică a mărturisit că colega ei de trupă i-a frânt inima atunci când a decis să plece din Blondy, mai ales pentru că a avut un foarte mare succes cu trupa formată în anul 2001.

ADVERTISEMENT

„Când a decis să plece de lângă mine mi-a frânt inima. A trecut, am crescut și am ajuns acolo unde ne-am dorit amândouă să fim. Hai că m-am emoționat. Mai vreau”, a scris Andreea Bănică pe rețelele sociale.

Cristina Rus și Andreea Bănică
Andreea Bănică și Cristina Rus, s-au întâlnit din nou la aproape 20 de ani de la despărțirea trupei. Foto Colaj Fanatik / Instagram

Cum se înțeleg acum Andreea Bănică și Cristina Rus

Andreea Bănică a precizat că acum este relații foarte bune cu Cristina Rus și lucrurile s-au dezvoltat foarte bine pentru ambele dintre ele și viețile lor o mers exact direcțiile în care acestea au dorit.

ADVERTISEMENT

Cristina Rus s-a axat pe viața ei de familie, iar Andreea Bănică și-a lansat cariera solo, cu care are un mare succes chiar și acum, 17 ani de când trupa Blondy s-a destrămat.

Cristina Rus mărturisea în urmă cu ceva timp că a luat decizia să nu mai cânte după ce fiul ei s-a plâns că vrea mai mult timp alături de mama sa. Vedeta are doi copii, o fetiță, Cristina Maria și un băiețel, Dragoș Jr.

ADVERTISEMENT

„Fiul meu chiar m-a întrebat la un moment dat de ce nu mai cânt.

Când mi-a spus: nu vreau să mai mergi la concerte, vreau să stai acasă cu mine sau să ai treabă aici toată ziua și seara să fi cu mine acasă; i-am răspuns: s-a rezolvat șefu!” a povestit Cristina Rus în cadrul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT