Life

Andreea Bănică și Lucian Mitrea, lăsați mască de fiul lor. Ce le-a cerut Noah în ziua în care a împlinit 5 ani

Petrecere în familia Andreei Bănică! Fiul artistei împlinește astăzi 5 ani. Ce le-a cerut părinților de ziua lui micuțul Noah i-a șocat pe Andreea Bănică și Lucian Mitrea
16.11.2021 | 17:38
Andreea Banica si Lucian Mitrea lasati masca de fiul lor Ce lea cerut Noah in ziua in care a implinit 5 ani
Andreea Bănică, Lucian Mitrea, Sofia și Noah. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Este zi importantă în familia Andreei Bănică și a lui Lucian Mitrea. Noah, băiatul lor, împlinește astăzi 5 ani. Fiul celor doi și-a dorit ceva special pentru ziua lui: o petrecere cu un singur prieten. Putea ca dorința lui să nu fie îndeplinită? Zis și făcut.

Zi importantă în viața Andreei Bănică: fiul ei a împlinit 5 ani

Andreea i-a organizat fiului ei o super petrecere: tort, baloane, candybar și multe jucării pentru micuțul Noah. Dovada? Contul de Instagram al celebrei artistei unde își expune bucuriile pe care i le fac zilnic cei doi copii, dar și emisiunile maraton la care au participat.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și familia ei au primit în casă echipa de la “Teo Show” și, ulterior, au acceptat să apară, prin video call, și în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au făcut dezvăluiri despre petrecerea celui mic.

Petrecere în familia Andreei Bănică. Fiul ei, Noah împlinește 5 ani
Petrecere în familia Andreei Bănică. Fiul ei, Noah împlinește 5 ani. Sursa foto: Instagram

În plus, vedeta a postat un mesaj emoționat pe pagina sa de socializare de ziua lui Noah.

16.11.2016 – cuvintele, zâmbetele, lacrimile nu pot cuprinde însemnatatea minunii care se infaptuieste in momentul in care dai o viata care da sens vietii tale! Sa ai lumea la picioare, iubire! La multi ani!”, este mesajul publicat de Andreea Bănică. Textul a fost însoțit de o imagine cu Noah din maternitate.

ADVERTISEMENT

Postarea artistei nu a trecut neobservată de fani și prieteni din lumea mondenă care i-au transmis urări celui mic. Printre cei care i-au urat “La mulți ani” lui Noah se numără Simona Pătruleasa, Anca Ciota și Claudia Pavel.

Andreea Bănică și fiul său, Noah
Andreea Bănică și fiul său, Noah. Sursa foto: Instagram

Andreea Bănică, o mămică și o soție fericită

Dar Noah nu este singura minune din viața Andreei Bănică și a soțului ei, Lucian Mitrea, cu care este căsătorită din 2008. Cei doi mai au o fată, pe Sofia, care o însoțește pe mama sa celebră la evenimente atunci când nu este la școală.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Andreea Bănică mărturisea pe Instagram că își dorește ca Sofia și Noah să își urmeze visurile, exact cum a făcut și ea în adolescență, și le va alături necondiționat.

Andreea Bănică, pasionată și de fashion, și de make-up

Cântăreață de succes și vedetă TV, Andreea Bănică se bucură de reușite și pe plan profesional. Cunoscută de pe vremea când era membră a trupei  Exotic, ca mai apoi să formeze alături de Cristina Rus, trupa Blondy, Andreea Bănică s-a făcut remarcată încă de la începuturi.

ADVERTISEMENT

Ulterior, activitatea artistică a frumoasei blondine a început să aibă ecou, fiind premiată cu numeroase distincții, de la Best Female – Romanian Music Awards 2009 până la Best Video – Romanian Music Awards 2013.

În prezent, acesta își dedică majoritatea timpului celor doi copii și carierei sale muzicale. Însă Andreea Bănică mai este pasionată și de fashion, make-up sau vacanțe în locații exotice.

Andreea Bănică și stilul ei de viață

Cântăreața promovează pe rețele sociale o alimentație echilibrată, sportul și nu rare sunt momentele când își înspiră fanii pentru idei de rețete delicioase, dar și sănătoase în același timp.

 

ADVERTISEMENT