Life

Andreea Berecleanu a rupt tăcerea! Ce spune despre plecarea de la Antena 1: „Atunci când schimbi locul înseamnă că schimbi norocul”

Andreea Berecleanu a rupt tăcerea! Ce spune prezentatoarea de știri despre plecarea de la Antena 1, la doi ani de când s-a angajat la Prima TV.
05.10.2022 | 21:31
Andreea Berecleanu a rupt tacerea Ce spune despre plecarea de la Antena 1 Atunci cand schimbi locul inseamna ca schimbi norocul
Andreea Berecleanu a rupt tăcerea! Ce spune despre plecarea de la Antena 1. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu a vorbit despre plecarea sa de la Antena 1, după doi ani de când este angajata a postului de televiziune Prima TV.

Andreea Berecleanu a rupt tăcerea despre plecarea de la Antena 1

La doi ani de la plecare, Andreea Berecleanu a dezvăluit că simțea că este necesară o schimbare în viața ei și că a vrut să își reîmprospăteze imaginea din fața publicului.

ADVERTISEMENT

Ceea ce a urmărit fosta vedetă de la Antena 1 a fost să facă un rebranding, iar acum a dezvăluit că prin schimbarea locului, și-a schimbat și norocul.

„Atunci când schimbi locul înseamnă că schimbi norocul. E un proces din care întotdeauna învățăm și pentru mine este o experiență nouă”, a declarat Andreea Berecleanu pentru Click!.

ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu a vrut o împrospătare a imaginii la Prima Tv

Reîmprospătarea imaginii este la fel de importantă cum este fidelitatea pentru un anumit post de televiziune, lucru pe care l-a arătat deja Andreea Berecleanu când a lucrat mulți ani la aceeași instituție de presă.

Andreea Berecleanu a mai dezvăluit și că își face meseria cu bucurie și se bucură să facă parte din echipa de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

„Îmi fac meseria, întotdeauna mi-am făcut meseria cu mare bucurie. Noi ne numim seniorii, deși suntem și noi tineri. Prima TV a însemnat un rebranding, inclusiv pentru mine, dar și pentru post.

Atunci când am intrat în Prima TV, acum doi ani, am intrat cu gândul să-mi reîmprospătez imaginea. Asta cred eu că și contează foarte mult. La fel de important este și faptul să stai mai mulți ani într-un loc, așa cum a fost cazul meu, la posturile la care am lucrat înainte”, a mai povestit aceasta.

ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu are 47 de ani și are o carieră în televiziune de 27 de ani.

A debutat pe vremea când avea 18 ani și de atunci s-a îndrăgostit de domeniu, în care lucrează cu plăcere și acum, decenii mai târziu.

Andreea Berecleanu a părăsit postul Antena 1, unde prezenta știrile de la ora 19, în februarie 2020.

ADVERTISEMENT