Life

Andreea Berecleanu, apariție surprinzătoare în Gara de Nord. Unde a plecat cu trenul fosta prezentatoare Antena 1

Andreea Berecleanu, surprinsă în Gara de Nord. Aceasta a plecat într-o călătorie cu familia.
17.07.2021 | 14:45
Andreea Berecleanu aparitie surprinzatoare in Gara de Nord Unde a plecat cu trenul fosta prezentatoare Antena 1
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu a plecat alături de familia sa într-o călătorie, iar aceasta a ales să nu plece cu mașina personală, ci cu trenul, un mijloc de transport care nu este ales așa des de vedete.

Aceasta a fost surprinsă chiar în gara de Nord din București, pentru că a decis să plece cu trenul, împreună cu soțul său, medicul estetician Constantin Stan și fiul său, Petru.

ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu, în Gara de Nord, alături de familie. Aceasta a plecat în vacanță

Conform declarațiilor fostei prezentatoare de la Antena 1, ei trei au plecat într-o călătorie la mare pentru două zile.

De asemenea, prezentatoarea de televiziune a transmis pe pagina asta de Facebook că a fost plăcut surprinsă de atmosfera pe care a găsit-o, dar și de oamenii de acolo, pe care i-a numit foarte drăguți.

ADVERTISEMENT

„Azi dimineață, în Gara de Nord. Noi trei, 2 zile către mare, într-o atmosferă atât de civilizată și frumoasă. Poate că am avut eu noroc să văd în jur doar oameni drăguți.

De toate vârstele, familii cu copii, tineri, oameni de la țară, mulți străini, toți așteptau cu răbdare anunțul de pe tabelul electronic”, a scris vedeta, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Trenul Andreei Berecleanu a avut întârzieri

Totodată, Andreea Berecleanu a mărturisit că toate trenurile au avut întârzieri. Inclusiv cel cu care ea a vrut să meargă la mare nu a plecat la ora la care trebuia.

În ciuda acestor inconveniențe, Andreea Berecleanu a povestit că oamenii s-au schimbat, lucru de care a fost impresionată, având în vedere că ea nu a mai mers cu trenul de ceva vreme și a spus că oamenii nu s-au îmbulzit și toți au fost civilizați.

ADVERTISEMENT

„Și chiar dacă trenurile au întârzieri, inclusiv al nostru, oamenii au învățat să fie calmi și înțelegători. Apoi, când a fost anunțată linia, NIMENI nu s-a îmbulzit, așa cum se mai întâmpla pe vremuri!”, a mai spus prezentatoarea.

Marea absentă a fost fiica Andreei Berecleanu. Eva Zaharescu nu a mers împreună cu familia sa la mare, lucru care nu pare să o fi deranjat-o pe mama sa.

De altfel, acum au apărut primele imagini cu tânăra și cu presupusul său iubit. Acesta este Ștefan Manolache, un tânăr deloc străin de lumina reflectoarelor. Acesta s-a iubit cu mai multe vedete, inclusiv Andreea Antonescu, Silvia de la Bravo Ai Stil sau Ioana Grama.

ADVERTISEMENT