ADVERTISEMENT
Life

Andreea Berecleanu, câștig de cauză în procesul împotriva fostului soț, Andrei Zaharescu

Autor: Cerasela Stafie | 07.11.2020 | 16:13
Andreea Berecleanu, câștig de cauză în procesul împotriva fostului soț, Andrei Zaharescu
Andreea Berecleanu, câștig de cauză în procesul împotriva fostului soț, Andrei Zaharescu Sursa foto: Captură TV

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorțat de mai bine de 7 ani, însă conflictul dintre cei doi nu s-a întins până acum. Deși, inițial, au dorit să încheie mariajul în termeni amiabili, se pare că acesta este tranșat de către judecători. Aceștia i-au dat câștig de cauză fostei prezentatoare a Observatorului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Foștii parteneri de viață au avut un divorț lipsit de scandal, dar problemele au început să apară când Andreea a intentat mai multe procese împotriva fostului soț pentru plata pensiei alimentare.

Andrei Zaharescu, actual consul în Africa de Sud, i-a cerut fostei soții, la rândul lui, plata cheltuielilor de judecată, care ajung până în momentul de față la 6000 de lei. Acesta a reușit, anterior și tot în instanță, să reducă pensia alimentară cu 200 de euro, deși ceruse ca micșorarea acesteia să fie de 600 de euro.

ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu câștigă procesul cu fostul soț

Foștii soți au avut mai multe dispute tranșate la tribunal, ultimul viza ca fosta prezentatoare a știrilor de la Antenă să răspundă patrimonial pentru insolvența companiei care le-a aparținut.

Cancan a aflat că judecătorii de la Tribunalul București au dat verdictul în procesul intentat de Andrei Zaharescu, aceștia considerând că faptele sau prescris, după cum invocase Berecleanu.

ADVERTISEMENT

”Admite excepţia prescripţiei, invocată de pârâtă. Respinge acţiunea ca fiind prescris dreptul material la acţiune. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare.

Cererea de apel se va depune la Tribunalul Bucureşti secţia a VII-a civilă. Pronunţată azi 04.11.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul București, potrivit sursei de mai sus.

ADVERTISEMENT

Cu privire la căsnicia destrămată din care au rezultat doi copii, Andreea Bererecleanu a declarat că uneori e mai bine ca fiecare să meargă pe propriul drum: „la un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă.

De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, a spus ea la un post TV, notează sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!