Life

Andreea Berecleanu, câștig de cauză în procesul împotriva fostului soț, Andrei Zaharescu

07.11.2020 | 16:13
Andreea Berecleanu castig de cauza in procesul impotriva fostului sot Andrei Zaharescu
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorțat de mai bine de 7 ani, însă conflictul dintre cei doi nu s-a întins până acum. Deși, inițial, au dorit să încheie mariajul în termeni amiabili, se pare că acesta este tranșat de către judecători. Aceștia i-au dat câștig de cauză fostei prezentatoare a Observatorului de la Antena 1.

Foștii parteneri de viață au avut un divorț lipsit de scandal, dar problemele au început să apară când Andreea a intentat mai multe procese împotriva fostului soț pentru plata pensiei alimentare.

ADVERTISEMENT

Andrei Zaharescu, actual consul în Africa de Sud, i-a cerut fostei soții, la rândul lui, plata cheltuielilor de judecată, care ajung până în momentul de față la 6000 de lei. Acesta a reușit, anterior și tot în instanță, să reducă pensia alimentară cu 200 de euro, deși ceruse ca micșorarea acesteia să fie de 600 de euro.

Andreea Berecleanu câștigă procesul cu fostul soț

Foștii soți au avut mai multe dispute tranșate la tribunal, ultimul viza ca fosta prezentatoare a știrilor de la Antenă să răspundă patrimonial pentru insolvența companiei care le-a aparținut.

ADVERTISEMENT

Cancan a aflat că judecătorii de la Tribunalul București au dat verdictul în procesul intentat de Andrei Zaharescu, aceștia considerând că faptele sau prescris, după cum invocase Berecleanu.

”Admite excepţia prescripţiei, invocată de pârâtă. Respinge acţiunea ca fiind prescris dreptul material la acţiune. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare.

ADVERTISEMENT

Cererea de apel se va depune la Tribunalul Bucureşti secţia a VII-a civilă. Pronunţată azi 04.11.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul București, potrivit sursei de mai sus.

Cu privire la căsnicia destrămată din care au rezultat doi copii, Andreea Bererecleanu a declarat că uneori e mai bine ca fiecare să meargă pe propriul drum: „la un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă.

ADVERTISEMENT

De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, a spus ea la un post TV, notează sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT