Life

Andreea Berecleanu, confesiuni despre relația cu soțul ei: „Nu cred că trebuie să fii măritată cu un estetician să vrei să te operezi”

Andreea Berecleanu are o relație cu totul specială cu soțul ei, medicul estetician Constantin Stan. Prezentatoarea Focus de la Pirma TV a vorbit despre căsnicia ei, fără perdea.
01.04.2022 | 13:43
Andreea Berecleanu confesiuni despre relatia cu sotul ei Nu cred ca trebuie sa fii maritata cu un estetician sa vrei sa te operezi
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu și Constantin Stan sunt de mai bine de 10 ani împreună, iar vedeta susține că încă nu s-a instalat rutina în viața ei sentimentală. Andreea și soțul ei nu se plictisesc să aibă activități împreună, știrista mărturisind că nu îi place să aibă timp doar pentru ea.

Andreea Berecleanu, confesiuni despre relația cu soțul ei

Întrebată ce fel de intervenții estetice are, Andreea Berecleanu nu a vrut să mai dea prea multe detalii, căci a vorbit de-a lungul timpului despre cum se întreține.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, a ținut să precizeze că nu crede că are vreo relevanță faptul că soțul ei e medic estetician în alegerile pe care le-a făcut pentru fizicul ei.

„Nu cred că trebuie să fii măritată cu un estetician ca să vrei să te operezi. Nu e ca și cum nu mi-aș fi permis așa ceva vreodată. Indiferent de alegerea mea, așa cum am mai spus, nu trebuie să judecăm pe nimeni.

ADVERTISEMENT

Cunosc multe paciente. Cunosc tot atâtea argumente și motivații. La fel cum am văzut femei fericite în urma unor intervenții. Soțul meu are o satisfacție ce nu poate fi descrisă în cuvinte atunci când se scot bandajele și vede expresia de pe chipul pacientei”, a declarat Berecleanu pentru revista Viva!.

Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan. Foto: revista Viva!

„Suntem amândoi la fel”

Cât despre traiul alături de Constantin Stan, prezentatoarea știrilor de la Prima TV a spus că deși au programe diferite, el fiind chirurg estetician și ea jurnalistă, găsesc mereu lucruri de făcut și timp pentru asta.

ADVERTISEMENT

„Noi suntem amândoi la fel. Ăsta e un noroc. Ne facem programul împreună. Nici eu, nici Constantin nu avem nevoie de acel de atât de uzitat ”me time”. Nouă ne place să stăm cât mai mult timp împreună”, a adăugat Andreea Berecleanu.

Jurnalista a mai spus și cum își petrece timpul liber de care dispune destul de mult. Chiar și la muncă, vedeta pledează pentru pauze și nu pentru muncă fără oprire, căci e foarte important ca oamenii să mai socializeze, să mai glumească, acesta fiind spiritul în care și-a învățat echipa.

ADVERTISEMENT

În perioadele libere, Andreea adoră să meargă la cafenele sau să se plimbe, pur și simplu, pe străzile din București.

ADVERTISEMENT