Life

Andreea Berecleanu, din nou pe micile ecrane. Fuego și Costel Constantin i-au fost alături

20.10.2020 | 14:46
Andreea Berecleanu din nou pe micile ecrane Fuego si Costel Constantin iau fost alaturi
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu a revenit în fața camerelor, după despărțirea de Antena 1. Aceasta a fost invitata lui Fuego la emisiunea „Drag de România mea” și l-a avut alături pe actorul Costel Constantin, care are o relație apropiată cu fosta știristă.

Este prima dată când fosta prezentatoare a știrilor de la Antena 1 se alătură unei emisiuni de divertisment de la TVR2 și aceasta a mărturisit că, pe lângă acest lucru, a făcut-o să accepte invitația și aprecierea pe care i-o poartă prezentatorului, Fuego, dar și prietenia cu marele actor.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a plecat de la pupitrul știrilor în urmă cu câteva luni. În tot acest timp, ea a stat departe de camerele de luat vederi și s-a ocupat de afacerile familiei, alături de partenerul de viață.

Andreea Berecheanu, în platoul emisiunii lui Fuego, alături de Costel Constantin

Prezența pe micul ecran al prezentatoarei a fost o surpriză pentru fanii acesteia. „Acum ceva timp, am primit o invitaţie interesantă, din punctul meu de vedere. O dată, pentru că nu am mai participat la nicio emisiune de divertisment pe TVR2, în al doilea rând, că venea din partea lui Paul Surugiu-Fuego, un om cald şi bun şi un inspirat realizator TV, şi al treilea, foarte important pentru sufletul meu, aniversarea bunului meu prieten, actorul Costel Constantin

ADVERTISEMENT

Chiar dacă am vorbit mult în emisiune despre Costel, tot nu am reuşit pe deplin să-l descriu aşa cum mi-aş fi dorit. Oricât e prea puţin! Ce e trăit şi ce va fi trăit ca prietenie, e greu de povestit. Sunt fericită că ne suntem alături de atâţia ani şi că este mereu un exemplu pentru mine şi familia mea!”, a explicat ea, potrivit ciao.ro.

Cu privire la plecarea de la Antena 1, vedeta spune că decizia a fost a ei și că prevederile contractuale, pe care ar fi trebuit să le semneze, nu erau aceleași pe care le avusese înainte, lucru care a nemulțumit-o.

ADVERTISEMENT

„A fost hotărârea mea de a pleca. De fapt, este decizia mea de a nu prelungi un contract de muncă în alte condiții decât cele agreate dintotdeauna de comun acord. Trebuie înțeles că niciodată nu am acceptat să semnez ceva impus sau, după cum numesc anumite companii „contracte-cadru.

Sunt o persoană care respectă rigorile, disciplina, și asta am demonstrat în timp. Nu e nevoie de clauze care ofereau protecții excesive doar uneia dintre părțile contractului

ADVERTISEMENT

Decizia mea a fost luată pe parcursul acâteva zile, nu a fost ceva premeditat. Iar conducerea, deși în mod aparent a insistat să rămân în grup, oferindu-mi diverse proiecte și funcții, știa că nu voi accepta. Să știi că nu-mi lipsește flexibilitatea, sunt un om care înțelege multe, altfel nu puteam lucra într-o redacție, unde timp de 17 ani au fost schimbați zeci de șefi”, a povestit ea, potrivit sursei citate mai sus.

 

ADVERTISEMENT