Life

Andreea Berecleanu împlinește 47 de ani: “Le mulțumesc părinților mei pentru decizia de a mă avea”

Andreea Berecleanu împlinește 47 de ani. Vedeta a transmis mulțumiri emoționante pentru părinți pe rețelele de socializare, unde a postat și o poză cu aceștia.
24.03.2022 | 14:01
Andreea Berecleanu implineste 47 de ani Le multumesc parintilor mei pentru decizia de a ma avea
Andreea Berecleanu împlinește 47 de ani. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu împlinește 47 de ani și a ținut să adreseze câteva cuvinte de mulțumire unor oameni extrem de importanți din viața ei.

Andreea Berecleanu împlinește 47 de ani. Cui i-a adresat vedeta mulțumiri

Cei cărora le-a transmis un mesaj emoționant sunt chiar părinții ei. Astfel, vedeta a spus că aceștia au crescut-o pentru a fi omul care a devenit astăzi, deoarece a avut parte de iubirea și încrederea lor.

ADVERTISEMENT

Ea le mulțumește acestora pentru tot ceea ce a devenit, inclusiv pentru calitățile ei de femeie și de mamă.

„Viața e frumoasă la orice vârstă! Astăzi, mai mult că oricând, le mulțumesc părinților mei pentru decizia de a mă avea, de a mă crește un om bun, de a avea grijă de mine, de a-mi aduce alinare, bucurie, încredere!

ADVERTISEMENT

Fără ei, nu aș fi devenit adultul fericit de astăzi. Fără ei, nu aș fi fost femeia și mama iubitoare de astăzi. Vă iubesc!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Părinți Andreea Berecleanu
Părinții Andreeei Berecleanu. Foto: Facebook

Ce face Andreea Berecleanu pentru a arăta atât de bine

Chiar dacă are 47 de ani, Andreea Berecleanu arată ca la 30. Vedeta mărturisește că are un stil de viață sănătos și o rutină care o ajută să se simtă bine în pielea ei.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea știrilor de la Prima TV este adepta dietei oloproteică și își începe fiecare dimineață cu apă caldă combinată cu ulei de cocos.

„Dieta oloproteică sau dieta ketogenică sunt dietele la care am recurs eu. Știți ce beau în fiecare dimineață? O cană cu apă caldă și ulei de cocos”, a spus Andreea Berecleanu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta de televiziune a renunțat la dulciuri și include des în meniul ei supele, dar și ciorbele. Ultima dată mănâncă la ora 17:00.

„Am renunțat la dulciuri și mănânc multe supe și ciorbe. La prânz prefer o salată și un pește, iar seara, ciorbă. Ultima mea masă este la ora 17.00.

Dacă mi se face foame, mănânc iaurt cu semințe. Fac înot, iar medicul mi-a dat voie să alerg zece minute lejer, pe bandă”, a mai declarat vedeta.

ADVERTISEMENT