Life

Andreea Berecleanu, încurajată să revină în televiziune: “Te iubim de la orice pupitru”

26.10.2020 | 11:23
Andreea Berecleanu incurajata sa revina in televiziune Te iubim de la orice pupitru
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu și-a dat demisia de la Antena 1 la începutul acestui an după 17 ani de colaborare cu postul TV. Fosta prezentatoare primește destul de des mesaje de la fani, care o vor înapoi pe micile ecrane.

Sandra Stoicescu a fost cea care a înlocuit-o pe vedetă la pupitrul știrilor de la Observator, aflată în concediu de maternitate până la acel moment.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii își doresc ca Andreea Berecleanu să se întoarcă pe sticlă și să prezinte din nou știrile, indiferent dacă se va întoarce sau nu la Antena 1.

Andreea Berecleanu, încurajată să revină în televiziune

Andreea Berecleanu a prezentat știrile de la Observator timp de 17 ani și are o experiență de peste un sfert de veac în jurnalism. A debutat în presă încă din 1993, la doar 18 ani, la Cuvântul și la România Liberă.

ADVERTISEMENT

Un an mai târziu a debutat în televiziune și a devenit reporter la SOTI. Din 1995 și până în 2003 a prezentat știrile de la Pro TV, după care a rămas definitiv la Antena 1.

În februarie 2020 a ales să părăsească postul TV care i-a fost ca acasă timp de atâția ani și a urmat o pauză lungă în care s-a axat pe afacerile familiei.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare a postat recent o fotografie pe contul de Instagram înainte de a ieși din casă, însă zeci de fană au lăsat comentarii în care o încurajau să revină la TV. Urmăritorii i-au lăsat și complimente legate de aspectul fizic și ținuta elegantă pe care a ales-o.

Iată mai jos o parte dintre comentariile pozitive pe care le-a primit Andreea Berecleanu.

“Ești o femeie frumoasă și drăguță și cu mult simt al esteticii. Ești o mamă devotată. Te iubim. De la oricare pupitru”, “Tu ești un om extrem de frumos și mai ales Frumusețea care vine din interiorul tău și îți luminează chipul foarte frumos ?

ADVERTISEMENT

“Bună ești superba și frumoasa bună și sexy și super mișto și fericire”, “Ești minunată, Andreea! Te vrem înapoi pe sticlă. Când revii în televiziune?”, “Sunteți foarte frumoasă si elegantă ca întotdeauna!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Inainte de plecarea de la birou, un selfie care sa-mi confirme buna dispozitie!? @esteticapremium.ro

O postare distribuită de Andreea Berecleanu (@andreeaberecleanu) pe

Andreea Berecleanu le-a oferit fanilor explicații în februarie despre plecarea ei de la pupitrul știrilor și a scris pe pagina sa un mesaj mai lung și emoționant.

“Am stat 17 ani la Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea”, este doar o parte din mesajul postat de fosta prezentatoare.

Aceasta i-a asigurat că se vor mai întâlni și pe viitor și că va fi alături de fanii ei în continuare. Recent, Andreea Berecleanu a fost invitată în emisiunea lui Fuego de la TVR2, “Drag de România mea”. A acceptat invitația pentru că este prietenă bună cu interpretul și îl apreciază enorm.

 

 

 

ADVERTISEMENT