News

Andreea Berecleanu, mesaj dur la adresa politicienilor, după ce Nicușor Dan a făcut-o “panaramă” pe Gabriela Firea: “Bătaie de joc”

02.10.2020 | 08:17
Andreea Berecleanu mesaj dur la adresa politicienilor dupa ce Nicusor Dan a facuto panarama pe Gabriela Firea Bataie de joc
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu a transmis joi, pe 1 octombrie, un mesaj dur în mediul online, la patru zile după alegerile locale. Jurnalista se declară total nemulțumită de strategia adoptată de politicieni pe parcursul campaniei electorale.

La 8 luni de când a renunțat la pupitrul emisiunii ,,Observator” de pe Antena 1, Andreea Berecleanu se declară foarte mulțumită de alegerea de a renunța la televiziune și mărturisește că a rămas cu un gust amar după ce a deschis televizorul să vadă rezultatul votului de duminică.

ADVERTISEMENT

După 17 ani petrecuți la postul Antena 1, fosta prezentatoare de știri a declarat, la începutul anului, că renunță la cariera în televiziune, ca urmare a unei schimbări editoriale pe care nu o poate accepta.

Andreea Berecleanu le-a transmis un mesaj dur politicienilor, după alegerile locale

Uimită de strategia adoptată de politicieni în contextul campaniei electorale, Andreea Berecleanu a răbufnit pe rețelele de socializare și le-a transmis acestora un mesaj dur. Jurnalista a declarat că a deschis televizorul pentru a vedea rezultatul exit poll, în calitate de votant, fiind oripilată de acțiunile politicienilor.

ADVERTISEMENT

„După câteva luni de nedeschis televizorul, am vrut să văd duminică rezultatul exit poll. Atât. Fusesem la vot, deci aveam tot dreptul să știu. Sigur, veți spune că se putea și on-line, așa e, doar că live-ul, aduce mai multă adrenalină. Și am făcut o excepție. A trebuit să suport multe discuții din platourile de televiziune de tipul ‘bătut apa-n piua’, ireale, indiferent de post. Apoi, în zilele ce au urmat, nimic nu era civilizat.

S-a tot vehiculat cuvântul ‘panaramă’. Eu cred că este o ‘panaramă’ tot ce se întâmplă, o bătaie de joc a acestui popor, o manipulare continuă de 30 de ani. Vă spun și vă repet, nu agreez niciun partid, contravin reperelor mele de orice fel, am toleranța pentru câțiva politicieni și atât. În rest, tot ce se întâmplă este jenant.”, a scris frumoasa jurnalistă pe conturile ei de Facebook și de Instagram, readucând în lumină discuțiile dintre Nicușor Dan și Gabrielea Firea și punând accent pe cuvintele adresate de actualul edil al capitalei.

ADVERTISEMENT

,,E o luptă de valori în care eu vreau ca fetiței mele să nu i se spună că o panaramă este mare vedetă, da? Și, din păcate, suntem cam la egalitate, da? Fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie. Deci miza acestor alegeri, dincolo de trafic, apă caldă, poluare, școli, condiții de viață, este de fapt despre demnitate și este despre rezistența bucureștenilor la nesimțire, la spoială, la impostură”, a declarat Nicușor Dan zilele trecute cu trimitere la Gabriela Firea, spre indignarea Andreei Berecleanu.

Ulterior, Fosta știristă a încheiat mesajul cu afirmația că este foarte fericită că a luat decizia de a se retrage din televiziune, ca urmare a ceea ce a văzut pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Și mă felicit pentru multe decizii pe care le-am luat, inclusiv pe cea de la începutul acestui an, îmi certifică simțul onoarei. Să dea Dumnezeu norocul de a fi sănătoși și asta e cea mai importantă bogăție! Iar eu asta vă doresc! Cu dragoste, a voastră, Andreea” a scris fosta prezentatoare ,,Observator” pe rețelele de socializare.

Pe parcursul pandemiei, vedeta s-a implicat în afacerile soțului ei, chirurgul estetician Constantin Stan, care deține clinici în București și Bacău. În timpul stării de urgență, clinicile au fost închise, iar Andreea Berecleanu s-a ocupat online de pacienții soțului său, prin intermediul unor filmulețe educaționale și a diverselor răspunsuri virtuale.

”Eu, în calitate de jurnalist, voi intermedia legătură între voi și dr Constantin Stan. Timpul ne va permite să facem aceste filmulețe educaționale. Atât clinicile din București, cât și Spitalul din Bacău au fost închise începând din această dimineață, din respect pentru pacienți și pentru medici. Să fim sănătoși!”, a declarat Andreea Berecleanu la începutul stării de urgență.

ADVERTISEMENT