Life

Andreea Berecleanu, intervievată de Horia Brenciu: “Eram atât de urâtă, întreab-o pe mama!”. Ce spune despre operațiile estetice. Video

Cunoscuta prezentatoare de știri Andreea Berecleanu a fost invitată în podcastul lui Horia Brenciu, unde a făcut dezvăluiri neștiute despre copilărie, carieră și familie.
16.11.2021 | 09:24
Andreea Berecleanu intervievata de Horia Brenciu Eram atat de urata intreabo pe mama Ce spune despre operatiile estetice Video
Andreea Berecleanu, despre viața dinainte să fie cunoscută. Sursa: foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Prezentatoare de știri, soția unui medic renumit și mamă, Andreea Berecleanu este o fire discretă, iar aparițiile în care se destăinuie sunt puține.

Andreea Berecleanu, despre operațiile estetice: “Nu am timp nici să trec strada”

Invitata în podcastul lui Horia Brenciu, prezentatoarea jurnalului Focus de la Prima TV a făcut dezvăluiri despre viața sa și a mărturisit că în adolescență era o fată modestă, nu tocmai atrăgătoare.

ADVERTISEMENT

“Eram atât de urâtă, întreab-o pe mama! (…) Am dat examenul pentru carnetul auto odată cu mama, ea având 40 ani, eu – 18. Mama o tocilară, a luat tot, bine. Înseamnă că avea ceva talent. Dar sala a luat-o cu punctaj maxim. Eu am luat cu punctaj minim, fix ce aveam nevoie. În momentul în care am coborât din mașină, foarte repede, instructorii au crezut că eram băiat.“, a declarat Andreea Berecleanu în podcastul lui Horia Brenciu.

Întrebată ce apreciază cel mai mult la o persoană, Andreea Berecleanu a mărturisit că onestitatea și autenticitatea sunt valorile pe care pune preț. Știrista a vorbit și despre  intervențiile estetice și a spus că și-a păstrat trăsăturile fizice datorită genei, nu mulțumită soțului estetician sau al tratamentelor costisitoare.

ADVERTISEMENT

“Nu am timp nici să traversez strada. Treaba asta este o treabă care ține de gene. Nici măcar de o întreține, nu de operații estetice. Eu sunt prima care văd într-o femeie sau într-un bărbat cu totul altceva decât lucrurile care țin de înfățișare.”, a spus Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu, despre începuturile în televiziune

Începutul pentru o carieră în televiziune nu a fost ușor. Aceasta mărturisește că pe vremea aceea, la cei 18 ani, lucra în cadrul a două redacții. “Nu știam prea bine ce voiam să fac. Familia mea eram compusă din mulți medici. În afară de ai mei, toate rudele terminaseră Medicina. A fost absolut o întâmplare. Pe vremea aceea nu era suficient să fii doar drăguță. Eu nu aveam nimic de pierdut. Era vorba de inconstiența aceea plăcută.”, a mărturisit Andreea Berecleanu care, nu de puține ori, a dezvăluit în cadrul unor apariții TV că își iubește mult meseria și că acum nu și-ar dori să facă altceva.

ADVERTISEMENT

În cadrul podcastului, Constantin Stan, soțul vedetei, i-a transmis un mesaj care a emoționant-o:”Ea este femeia cu care doresc să îmi petrec toată viața.”

Andreea Berecleanu și colaborarea cu Prima TV

În cadrul aceluiași podcast, Horia Brenciu i-a adresat o întrebare incomodă prezentatoarei: PRO TV, Antena 1 sau Prima Tv? Reacția Andreei Berecleanu a fost una diplomată, ca întotdeauna, stirista mărturisind că fiecare colaborare pe care a avut-o cu televiziunile menționate a fost o experiență binevenită.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că Andreea Berecleanu a încetat colaborarea cu Antena 1 anul trecut și, câteva luni mai târziu, a semnat cu Prima TV. Prezentatoare în vârstă de 46 de ani poate fi văzută la pupitrul știrilor de la ora 18. În cadrul unui interviu, a mărturisit că vede această schimbare ca pe o provocare și că fiecare pas făcut în carieră a avut la bază ideea de reinventare.

Andreea Berecleanu, căsătorită cu medicul Constantin Stan

După divorțul de Andrei Zaharescu, cu care are doi copii, Andreea Berecleanu s-a căsătorit în 2016 cu medicul estetician Constantin Stan.

Andreea Berecleanu are o fată, pe Eva, o tânără ce studiază în Londra, pasionată de make-up și fashion, și un băiat, Petru, un adolescent de 16 ani, ce alege să stea în spatele camerelor de filmat atunci când își însoțește mama celebră la evenimente, în timp ce sora acestuia adoră lumina reflectoarelor.

 

 

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Tragedie la Hollywood. A murit un nume de referință
Tragedie la Hollywood. A murit un nume de referință
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Suprinzător ce a urmat
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși