Life

Andreea Berecleanu, lovitură în procesul de partaj cu fostul soț. Decizia luată de judecători

Andreea Berecleanu se află în proces de partaj cu fostul soț, Andrei Zaharescu, însă a primit o lovitură din partea judecătorilor. Iată de decizie au luat magistrații.
14.12.2021 | 09:25
Andreea Berecleanu lovitura in procesul de partaj cu fostul sot Decizia luata de judecatori
Andreea Berecleanu, lovitură în procesul de partaj cu fostul soț Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorțat cu opt ani în urmă, dar procesul de partaj încă nu s-a terminat.

Prezentatoarea știrilor de la Prima TV a primit o lovitură de la judecători. Decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 nu o ajută deloc pe vedeta de televiziune.

ADVERTISEMENT

Decizia nu este una definitivă, însă îl favorizează pe fostul soț al Andreei Berecleanu. Mai exact, Andrei Zaharescu nu mai trebuie să-i plătească fostei soții suma de peste 60.000 de lei.

Andreea Berecleanu, lovitură în procesul de partaj cu fostul soț

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au respins capătul de cerere prin care Andreea Berecleanu îi solicita lui Andrei Zaharescu suma de 63.837,59 lei, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Acești bani provin din investițiile pe care cei doi soți le-ar fi făcut în firma pe care au avut-o la un moment dat.

„Admite excepţia prescipţiei dreptului material la acţiune, invocată de pârâtul-reclamant. Respinge capătul de cerere constând în obligarea pârâtului-reclamant la plata către reclamanta-pârâtă a sumei de 63.837,59 lei, ca prescris. Respinge excepţia inadmisibilităţii invocată de pârâtul-reclamant, ca neîntemeiată.

ADVERTISEMENT

Cu cale de atac odată cu fondul. Stabileşte termen de judecată pentru data de 28.02.2022, ora 10.30, cu citarea părţilor. Pronunţată, azi, 10.12.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia judecătorilor.

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorțat în anul 2013. Cei doi nu au putut încheia procesul de partaj din cauza unei firme de producție pe care o dețineau la comun.

ADVERTISEMENT

Societatea a contractat, cu mult timp în urmă, un credit la bancă în valoare de 80.000 de euro. Firma a intrat în procedură de faliment după divorțul celor doi. Bunurile acesteia, printre care se aflau un imobil și o mașină, au fost scoase la licitație.

Asociații firmei ar fi achitat o parte din datorii, însă Andrei Zaharescu a apărut la masa credală cu suma de 127.675 lei. Suma ar fi fost plătită, în mare parte, din fonduri proprii, așa cum a declarat fostul soț al Andreei Berecleanu.

Fosta prezentatoare de la Antena 1 a solicitat ca jumătate din această sumă să fie socotită drept partea ei de investiție care să fie recuperată acum din vânzarea bunurilor firmei. Acesta este și capătul de cerere respins de judecători.

Procesul partajului dintre cei doi foști soți se va relua de la începutul lui 2022, din moment ce decizia magistraților nu este una definitivă.

ADVERTISEMENT