Life

Andreea Berecleanu revine în televiziune, la 3 luni după demisia de la Antena 1. Unde va apărea vedeta

19.05.2020 | 18:35
Andreea Berecleanu revine in televiziune la 3 luni dupa demisia de la Antena 1 Unde va aparea vedeta
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu se întoarce în televiziune, după trei luni de absență, de când și-a dat demisia de la Antena 1. Îndrăgita prezentatoare va apărea la un alt post de televiziune, într-un format complet diferit.

Andreea Berecleanu revine în televiziune, după demisia de la Antena 1

În urmă cu trei luni, Andreea Berecleanu înceta colaborarea cu Antena 1, după 17 ani. După această pauză binemeritată, vedeta revine în televiziune, într-o emisiune nou, și un format complet diferit.

ADVERTISEMENT

Nu va mai putea fi văzută la pupitrul știrilor, ci într-o ipostază cu totul diferită, la Kanal D, alături de fiica ei, Eva. „Am filmat pentru colegii de la Kanal D. Cu cine? Aşa cum se vede din fotografii, cu Eva, fiica mea.

Am vorbit despre viaţă în această perioada, pre şi post izolare, de reluarea activităţilor de zi cu zi, am răspuns tuturor întrebărilor puse de reporter cu multă decentă şi experienţă. În curând, la Teo Show!”, a mărturisit Andreea Berecleanu.

ADVERTISEMENT

Decizia de a pleca i-a aparținut în totalitate, conform propriei declarații, deoarece nu și-a dorit prelungirea contractului de muncă în alte condiții decât cele stabilite inițial. De asemenea, prezentatoarea a dezvăluit că au fost „multe dedesubturi”, fapt pentru care a luat această hotărâre.

La scurt timp după, Andreea a scris pe contrul de Instagram că este o fire care nu acceptă „situații impuse”, așa că, a decis  să încheie colaborarea cu Antena 1.

ADVERTISEMENT

Alessandra Stoicescu i-a luat locul

După demisia Andreei Berecleanu, la Observatorul orei 19.00 de la Antena 1 apare acum Alessandra Stoicescu, după zece ani în care a fost moderator la Antena 3. Ea este, totodată, membru în consiliul de administrație al stației de știri și președinte al Fundației Mereu Aproape.

Andreea Berecleanu a fost prezentatoare la Observator 19.00 din anul 2010. Ea a venit în locul Alinei Petrescu, care nu a poposit foarte mult la pupitrul știrilor, doar șase luni, din cauza audiențelor foarte slabe.

ADVERTISEMENT
Tags: