Life

Andreea Berecleanu revine pe micile ecrane. Anunțul pe care îl așteptau mii de români

09.11.2020 | 16:20
Andreea Berecleanu revine pe micile ecrane Anuntul pe care il asteptau mii de romani
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu revine pe micile ecrane, însă nu la Antena 1. Jurnalista se întoarce după ce și-a dat demisia în această iarnă și este pregătită de un nou început. Vedeta va putea fi urmărită la un nou jurnal de știri. 

Deși s-a arătat sceptică față de revenirea în televiziune după ce a plecat de la Antena 1, Andreea Berecleanu revine la pupitrul știrilor de la Prima TV. Telespectatorii o vor putea vedea de luni până joi la Focus, principala emisiune de știri a canalului.

ADVERTISEMENT

Vedeta a declarat că televiziunea este marea ei pasiune și că noua echipă de la Prima TV este pe placul ei. De altfel, dorința fanilor de a reveni pe sticlă a fost un impuls pentru a-și continua cariera.

Andreea Berecleanu revine pe micile ecrane

Andreea Berecleanu a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj pe care îl așteptau toți fanii ei, și anume că se va întoarce pe micile ecrane să prezinte știrile. După 17 ani de colaborare cu Antena 1, unde a prezentat Observatorul, jurnalista o ia de la capăt lam Prima TV.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut chiar de ea în urmă cu câteva ore și a primit deja sute de comentarii din partea celor care o apreciază.

“Fiecare pas pe care l-am făcut în cariera mea s-a transformat într-o reinventare, nu doar în capacitatea de a lucra perfect într-o nouă echipă. Pentru că în fiecare stație tv am lăsat o amprentă de neuitat a personalității mele. Iar asta se întâmplă atunci când dăruiești, când ai pasiune, idei, forță, imaginație.

ADVERTISEMENT

Iată că după doar 8 luni de când sunt jurnalist pe toate planurile comunicării, dar mai puțin pe micul ecran, am fost încântată de planurile realiste și profesioniste ale celor care conduc acum Prima Tv. Practic, va fi un reviriment al postului pe care îl merită și o revenire la succesul din anul 1997, atunci când s-a lansat.

E adevărat, nu am rămas indiferentă nici la dorința publicului de a mă revedea la tv, exprimată în tot acest răstimp, fără încetare. Vă mulțumesc pentru toate mesajele minunate! Vă aștept de luni până joi, la ora 18, la Focus, principala ediție informativă a zilei. Cu dragoste, a voastră, Andreea”, a scris jurnalista.

ADVERTISEMENT

 

Fanii i-au umplut secțiunea de comentarii cu mesaje încurajatoare și sunt nerăbdători să-și vadă vedeta preferată înapoi la pupitrul știrilor. “Mult succes în continuare!…..și așa Prima TV va fi pe lista mea de actualități”, “Bună. Începând de azi voi urmări știrile pe Prima TV. Bine ați revenit pe micul ecran”, “O să vă urmăresc cu mare drag! Aveți o simplitate aparte! Vă îndrăgesc tare!”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje.

Ce spunea Andreea Berecleanu despre revenirea la TV

La sfârșitul lunii trecute, Andreea Berecleanu a făcut declarații în exclusivitate pentru FANATIK despre revenirea ei la TV, însă nu era nimic stabilit la momentul respectiv.

“Indiferent de decizia profesională care ar însemna o colaborare nouă un prim anunț îl voi face pe paginile mele personale de Instagram și Facebook. Am avut invitații la discuții de când am demisionat din Antenă, dar nu m-a interesat subiectul revenirii mele. Dacă se vor schimba planurile, asta înseamnă că cineva trebuie să mă convingă de un produs curat”, spunea vedeta.

Deși s-a arătat dezamăgită de foștii colegi și de media, jurnalista își iubește meseria pe care a practicat-o atâția ani și nu este pregătită să plece definitiv de pe micile ecrane.

Andreea Berecleanu ar putea ajuta a creșterea audienței la Prima TV, care nu se află în topurile posturilor TV urmărite de români. Televiziunea a fost cumpărată anul acesta de către Adrian Tomșa, care deține compania Clever Media.

Noii acționari au de gând să schimbe multe lucruri la postul TV, pe care vor să-l aducă în topul preferințelor din România. Mai multe nume celebre au fost cooptate în cadrul echipei, printre care și Bebe Cotimanis, care a fost vocea Pro TV timp de 25 de ani.

După ce a plecat de la Antena 1, Andreea Berecleanu s-a ocupat de afacerile ei și ale soțului. Jurnalista s-a axat pe partea de comunicare a clinicilor de estetică pe care le administrează împreună cu Constantin Stan.

ADVERTISEMENT